Annonce
Debat

Flygtninge og indvandrere skal sættes i sving

Læserbrev: Flygtninge og indvandrere skal have hænderne op af lommen og bidrage til fællesskabet. Hvis den gruppe var lige så meget på arbejdsmarkedet som resten af befolkningen, så ville 29.000 flere børn opleve, at enten mor eller far går på arbejde. Det vil ruste børnene til langt lettere at blive en del af samfundet og ikke ende med passiv forsørgelse, således som det desværre er sket for alt for mange med udenlandsk baggrund i flere generationer.


Arbejdspligten skal også gælde arbejdsløse med et integrationspotentiale, som har været på kontanthjælp i flere år.


Annonce

Nu skal vi tage skeen i den anden hånd. Derfor vil Venstre indføre arbejdspligt for flygtninge og kontanthjælpsmodtagere med et integrationspotentiale. Hvis man kommer til Danmark, så skal have et klart valg: Enten finder man et arbejde eller tager en uddannelse. Ellers bliver man sat til at udføre en opgave. Arbejdspligten skal også gælde arbejdsløse med et integrationspotentiale, som har været på kontanthjælp i flere år og f.eks. ikke kan tale dansk.

Venstre forslag er i skarp modsætning til regeringen, som i det her spørgsmål ikke forsømmer en lejlighed at tale om, at der føres en stram udlændingepolitik, men i virkeligheden er det Radikale, der svinger taktstokken. Regeringen og dens støttepartier valgte nemlig som noget af det første at hæve ydelserne til især arbejdsløse indvandrere. Det er den helt forkerte vej at gå og fastholder blot flygtninge og indvandre på passiv forsørgelse.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Ny bydel skrotter baghaven for naturens skyld: - Vi skaber en skov sammen med en by

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Bo i skoven midt i byen: Ny bæredygtig bydel med 220 boliger vises på verdens største arkitekturkongres

Fyn

Tre fynske byer nævnes: Venstre vil have ekstra milliard til støjbekæmpelse

Annonce