Annonce
Rejser

Flybillet t/r til under 50 kroner

En returbillet til London kan nu fås helt ned til samme pris som en Lotto-kupon. Foto: Josepth Plotz/Wikimedia Commons

Prisen på flybilletter fortsætter med at sætte rekord på forskellige ruter fra Danmark. Det seneste pristjek foretaget af Travelmarket.dk gældende for afrejse i uge 24 (10.-16. juni) viser, at en returrejse fra Billund til Sydney i Australien kan gøres for 5369 kroner. Skal man til London i den pågældende uge, kunne en returbillet på dagen, tjekket foregik (fire uger før afrejse), fås til 49 kroner inklusive skatter og afgifter med afrejse fra København. Udgift til bagage kan komme oveni. I begge tilfælde har priserne aldrig været lavere uanset afrejsetidspunkt.

Ser man på afrejser specifikt i uge 24, er der også en lang række rekorder, for eksempel: Aarhus-Berlin t/r: 481 kroner. Billund-Prag t/r: 214 kroner. Billund-Wien t/r: 267 kroner. Billund-Dubai t/r: 1856 kroner. Billund-Los Angeles t/r: 2535 kroner. /thor

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

5 små valgsteder sparet væk

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce