Annoncørbetalt indhold

Flot og komfortabel amme bh fra MamaMilla

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om du er førstegangsammer eller måske har prøvet at amme en håndfuld gange før, er det altid essentielt at vælge den rigtige amme bh. Den rigtige amme bh giver dig den støtte, din barm har brug for, men er opfylder også dine behov i forhold til design og effektivitet. Den rigtige amme bh er med andre ord den rigtige amme bh for dig. Som kvinder er vi forskellige, det samme er vores bryster, og det samme er vores amme bh’er derfor også ofte. Hos MamaMilla finder du derfor et stort udvalg af forskellige amme bh’er, så du kan finde den bh, der opfylder dine præferencer.


Annonce

Noget til enhver barm - og personlighed

På hjemmesiden finder du et væld af størrelser, former og farver hvad angår amme bh’er. Heriblandt finder du de klassiske farver sort, grå, hvid, nude og brun. På den måde er du sikret en amme bh, der passer til ethvert outfit, og som derfor kan bruges til enhver anledning.

Bh’erne findes også i mange forskellige designs, og du finder blandt andet den typisk hverdagslige bh, som har et simpelt look. Men du kan blandt udvalget altså også finde amme bh’er med flotte mønstre, blonder og andre tilføjelser, der er med til at give din amme bh det ekstra pift, du ønsker. Du kan dermed hos MamaMilla finde dig en amme bh, der ikke kun er nyttig, men også tilpasset din stil.


Et væld af størrelser

MamaMilla hylder brysterne i alle størrelser. Bh’erne findes naturligvis også i et bredt størrelsesforhold, og størrelserne rangerer blandt andet fra s-xl. Derudover findes nogle af bh’erne også i de almindelige bh størrelsesforhold med mål. På hjemmesiden finder du nederst også en størrelsesguide, så du slipper for unødvendige ombytninger, og kan få glæde af din amme bh efter første bestilling. Du kan dermed med garanti finde noget hos MamaMilla, som matcher både din stil og opfylder dine behov.


Komfort er en topprioritet

Hos MamaMilla bliver der ikke gået på kompromis med komfort. Derfor er amme bh’erne lavet uden metalbøjle, så både du og din baby får den bedste oplevelse med din nye amme bh. Alle bh’erne er derfor også skabt i et blødt og behageligt materiale uden grove syninger, der kunne gå ind og genere din hud. Der findes hos MamaMilla også et væld af forskellige designs, der på forskellig måde er mere effektive i forbindelse med at give dig den bedst mulige oplevelse med din amme bh. På hjemmesiden kan du finde information om de forskellige produkter og dermed overskueligt afgøre, hvilken amme bh der skal være din næste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.