Annonce
Odense

Flixbus opruster endnu en gang i Odense

Det er nu blevet muligt at stige om bord på en natbus fra Odense til Kastrup Lufthavn hver torsdag til søndag. For nylig åbnede busselskabet også en rute til lufthavnen i Billund, hvor der også er stop ved Legoland. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Busselskabet Flixbus' natbus mod Kastrup Lufthavn stopper i Odense. For nylig åbnede selskabet også en ny rute, som sender passagererne til både lufthavn og Legoland i Billund.

Fra torsdag det muligt at tage bussen fra Odense til Københavns Lufthavn - midt om natten. Flixbus har åbnet en helt ny busrute, der kører fra Hirtshals i Nordjylland til København.

Torsdag til søndag vil en bus begynde sin lange rejse ud i natten fra Hirtshals klokken 20.50. Næsten otte timer og over 400 kilometer senere ankommer den i Kastrup Lufthavn klokken 04.35. På vejen samler bussen passagerer op i Hjørring, Aalborg, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og - selvfølgelig - Odense, hvor den stopper klokken 01.55.

Omvendt vil bussen køre fra lufthavnen mod Fyn og Jylland klokken 23.55.

Prisen for en billet afhænger af, i hvor god tid man foretager sin bestilling. Er man ude i rigtig god tid, koster en billet fra Odense til Kastrup Lufthavn helt ned til 79 kroner.

Med den nye rute kan odenseanerne tage bussen fra Odense til landets største kommercielle lufthavne. For to uger siden annoncerede Flixbus en ny rute med mellem Odense og Skjern med stop i Billund Lufthavn. Busruten til lufthavnen har også stop ved Legoland.

I den store forlystelsespark i Midtjylland er der glæde over den nye busrute fra Odense.

- Det er blevet meget nemmere for vores gæster at komme med bus fra Odense og direkte til hovedindgangen ved Legoland med den nye rute fra FlixBus. Det er noget, vi ved, at vores gæster sætter stor pris på, så det er vi naturligvis meget glade for, og vi glæder os til at byde endnu flere fynboer velkomne i Legoland, siger Kasper Tangsig, pressechef i Legoland Billund.

Holdepladsen for Flixbus i Odense er på Ørbækvej 100.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce