Annonce
Nordfyn

Flere tømrere på vej: Tømrervirksomheds jobjagt ser ud til at ende godt

Jeppe Kuhlmann, indehaver af JK Byg & Montage i Bogense, er tæt på at ansætte to tømrere. Arkivfoto: Henrik Larsen
Efter at tømrervirksomheden JK Byg & Montage i Bogense fortalte, at de har svært ved at besætte ledige tømrerjob, har de modtaget et væld af henvendelser fra interesserede. - Vi er meget tæt på at ansætte to tømrere, fortæller indehaver Jeppe Kuhlmann.
Annonce

Bogense: En uge efter at Jeppe Kuhlmann, indehaver af JK Byg & Montage, fortalte, at han næsten havde opgivet at finde tømrere til flere ubesatte job, er der lys forude. Faktisk så meget, at han er på nippet til at ansætte to tømrere.

- Artiklen har gjort, at vi har fået rigtig mange henvendelser. Så det har været meget positivt. Jeg har haft fem til samtale og regner med at lave aftale med to af dem, fortæller Jeppe Kuhlmann og tilføjer, at det kan komme på tale at ansætte endnu flere, eventuelt på ikke helt så bindende ansættelsesaftaler.

Annette Just, organisationssekretær i fagforbundet Bygningsarbejderne Fyn, blev noget forbløffet, da hun læste artiklen.

- Vi har omkring 75 ledige tømrere, fortæller hun og undrer sig over, at Jeppe Kuhlmann ikke henvendte sig til dem.

- Vi vil kunne henviste til rigtig mange kvalificerede tømrere, som ville være interesseret og i stand til at begynde med det samme.

Annonce

Mange muligheder

Annette Just betoner, at de ledige tømrere besidder en så bred vifte af kompetencer, at Jeppe Kuhlmann ville kunne få de kompetencer, han efterspørger.

- Vores samarbejde med Jeppe har fungeret fint, og jeg er også sikker på, at vi kan hjælpe ham med at finde de tømrere, han mangler til de ledige stillinger.

For Jeppe Kuhlmann var det et bevidst valg ikke i den situation at henvende sig til fagforbundet. Hvilket bunder i traditioner.

- Vi har altid oplevet, at det har fungeret bedst at ansætte folk, som selv har henvendt sig til os. Vi har gode erfaringer med mund til mund metoden, forklarer han.

JK Byg & Montage har 26 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce