Annonce
Odense

Flere spritbilister gik i nettet i Odense

Fire fulde eller narkopåvirkede bilister og knallertkørere blev stoppet af politiet. Genrefoto: Michael Bager
Annonce

Odense: Fire gange måtte politiet både have alkometeret og narkotesten frem, efter at have stoppet fulde eller skæve bilister i Odense i weekenden. Den første var en mand på knallert, der lørdag ved 17-tiden var på vej ad Middelfartvej. Den tur blev en temmelig dyr en af slagsen, for efter at have kigget nærmere på ham fandt politiet både ud af, at han var påvirket af hash og heroin. Og så havde han i øvrigt ingen registreringspapirer eller forsikring på knallerten.

Lidt senere, ved 19.30-tiden lørdag, var det en mandlig bilist på Fengersvej, der kørte rundt med en promille over det tilladte.

Natten til søndag var det så en knapt så heldig spiritusbilist, der ganske tæt på politigården, i Frederiksgade, blev stoppet i en bil, selv om vedkommende ikke var ædru nok til at køre bil.

Og natten til mandag var det så kvindelig bilist, der nu kan se frem til en større bøde og en betinget frakendelse af kørekortet, efter at hun omkring klokken 02.00 på Stenløsevej forsøgte at liste en promille hjem./oms

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce