Annonce
Assens

Flere skoler ramt af Covid-19: Tallerupskolen har sendt 60 elever hjem

Tallerupskolen i Tommerup Stationsby har haft et tilfælde af coronasmitte, og derfor undervises hele skolens 9. årgang nu hjemmefra. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
60 elever på Tallerupskolen samt en klasse på henholdsvis Strandmølleskolen og Peter Willemoesskolen er i den forløbne uge blevet sendt hjem på grund af coronaudbrud.
Annonce

Tommerup St./Assens: Er blot én elev i en klasse smittet med Covid-19, skal hele klassen sendes hjem.

Sådan lyder proceduren fra Styrelsen for Patientsikkerhed og Assens Kommune. Derfor sendte Tallerupskolen mandag hele 9. årgang hjem, svarende til 60 elever.

En elev i 9. klasse var konstateret smittet med Covid-19, og fordi skolens tre 9. klasser havde haft gymnastik sammen, bliver alle nu fjernundervist, indtil de kan fremvise en negativ test.

- Vi var ude i klasserne i går (mandag, red.) og gav en kort besked. Vi havde en køreplan, vi kunne hive op af skuffen, så det kørte fint, siger Sten Jørgensen, som er konstitueret skoleleder.

Han forventer, at alle 9. klasse-elever er tilbage i skole torsdag, med mindre selvfølgelig at de bliver testet positiv for coronavirus. Indtil da bliver de undervist via deres bærbare computere hjemmefra, som da skolerne var lukket i foråret.

Annonce

To skoler i Assens ramt

På Strandmølleskolen og Peter Willemoesskolen, begge i Assens, stod man i en lignende situation i sidste uge.

På Strandmølleskolen havde man en smittet elev på 3. årgang, og her blev hele den pågældende klasse sendt hjem og fik onlineundervisning det meste af sidste uge, men er nu tilbage, fortæller skoleleder Lotte Damm Kaspersen.

På Peter Willemoesskolen blev skolens specialklasse, UKL-klassen, sendt hjem fredag, efter en elev var konstateret smittet. Kun en enkelt elev var endnu ikke tilbage tirsdag, oplyser skoleleder Thomas Lykkegaard Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce