Annonce
Middelfart

Flere lurede på lokaler i den gamle politistation: - Mon ikke vi ender på en seks-syv specialer

Tandlægerne Kristian Rønn og Karen Bachmann har købt Middelfarts gamle politistation på Brovejen. Her vil de indrette et sundhedshus, hvor der også er plads til læger, fysioterapeuter etc. Foto: Peter Leth-Larsen
Søndag blev der afholdt åbent hus i Middelfarts kommende sundhedshus, og det fik ifølge erhvervsmægler Jan Hinnerskov i alt syv virksomheder til at komme forbi.

Middelfart: Fyens Stiftstidende fortalte torsdag, at den gamle politistation, der har ligget tom siden 2016, er blevet købt af Tandlægerne i Middelfart, som vil omdanne bygningen til et sundhedshus.

Tandlægerne, Kristian Rønn og Karen Bachmann, får kun brug for 300 kvadratmeter, og planen er derfor at udleje i alt 10 lejemål til speciallæger, fysioterapeuter, kiropraktorer og lignende autoriserede klinikker.

Søndag mellem klokken 14 og 15 blev der afholdt åbent hus i det kommende sundhedshus, og erhvervsmægler Jan Hinnerskov fra Hinnerskov Ejendomme, der har rådgivet tandlægerne gennem hele forløbet, fortæller, at indbydelsen førte til et ganske pænt fremmøde.

- Der har også været flere interesserede lejere, som nu skal have fremsendt lejevilkår, og så må vi se, om ikke det ender med, at det kommer i orden, siger han.

Annonce

Syv mødte op

Ifølge Jan Hinnerskov mødte i alt syv personer op som repræsentanter for syv forskellige virksomheder, og der var både kiropraktorer, læger og tandteknikere iblandt.

- Der viste sig nok allerede i dag et billede af, at der ikke bliver 10 forskellige specialer. Flere af dem, der har været der i dag, har ønsket at få flere behandlingsrum, så mon ikke vi ender på en seks-syv specialer, lyder det.

Mægleren forventer, at de første aftaler kommer på plads inden for en måned til halvanden. Han har dog også flere, der skal kigge på lokalerne i den gamle politistation i de kommende dage.

- Jeg har fremvisninger i næste uge med interesserede, der ikke lige havde mulighed for at afsætte søndagen til at kigge på det, siger Jan Hinnerskov.

Han tilføjer, at det ikke er en mulighed for lejerne at reservere bestemte lokaler, før der indgås aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce