Annonce
112

Flere kilo hash solgt fra lejlighed i Svendborg: To mænd idømt fængsel for omfattende hashsalg

Retten i Svendborg kendte mændene skyldig i salg af i omegnen af tre kilo hash. Arkivfoto
Salg af omkring tre kilo hash fra en lejlighed i Bagergade i Svendborg får nu konsekvenser for to svendborgensere. Retten i Svendborg har idømt begge fængsel, mens politiet har konfiskeret over et halvt kilo hash.

Svendborg: To mænd fra Svendborg blev ved retten i Svendborg kendt skyldige i et omfattende hashsalg fra en lejlighed i Bagergade i Svendborg.

Begge mænd er 37 år og har fra efteråret 2018 til 1. marts i år solgt i omegnen af tre kilo hash fra lejligheden i Svendborg centrum.

En eftermiddag i januar slog politiet til mod lejligheden, hvor den ene af de tiltalte har adresse. Her fandt politiet de to mænd i besiddelse af 494 gram hash samt noget cellofan, der har været brugt som indpakning til hashen.

Senere på året blev de to mænd igen pågrebet i lejligheden. Denne gang var de i besiddelse af 33 gram hash, som ligeledes var beregnet på videresalg.

Den ene af mændene er førtidspensionist. Han er tidligere straffet for gentagne brud på loven om euforiserende stoffer. Han erkendte i retten at have været i besiddelse af de 494 gram hash, hvoraf to tredjedele var beregnet på videresalg.

Den anden er ikke tidligere straffet og nægtede sig skyldig.

Da førtidspensionisten erkendte flere af forholdene sammenholdt med, at han tidligere er dømt for lignende kriminalitet, blev han idømt fem måneders fængsel og en bøde på 4500 kroner.

Den anden mand, der nægtede sig skyldig, blev idømt tre måneders betinget fængsel, der ikke skal afsones, hvis han holder sig ude af kriminalitet i det næste år.

Overfor begge tiltalte lagde retten vægt på, at hashsalget havde foregået til en stor kreds af personer, heraf meget unge købere.

Foruden dommene konfiskerede politiet fire digitalvægte, 527,1 gram hash og emballage fra de tiltalte.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce