Annonce
Odense

Flere kan få fibernet i Odense

TDC udruller fibernet i Odense midtby. Foto: TDC
TDC udruller endnu mere fibernet i Odense midtby. Nu er endnu 1600 adresser kommet på listen over boliger, der kan tilsluttes lynhurtigt internet.
Annonce

Skibhus: Beboerne på 1600 adresser i Skibhuskvarteret har nu mulighed for gratis at tilslutte sig TDC's fibernet og derefter vælge en udbyder af den nye hurtige netforbindelse.

TCD's udrulning af fibernet omfatter efter den yderligere udrulning i alt 3000 adresser.

- Vi har fået en god modtagelse på vores første fiberprojekt i Odense tilbage i maj 2019, og jeg er glad for, at vi nu kan udvide vores udrulning, så flere borgere og virksomheder får adgang til fremtidens bredbånd,” siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC NET i en pressemeddelse fra TDC.

Ønsker man at tilslutte sig det nye fibernet er det blot at melde sig til. De nødvendige installationer vil blive udført uden beregning, og det står herefter de nye brugere fri for at vælge abonnement hos en udbyder.

- Nye tjenester som streaming, online gaming og cloudløsninger til hjemmearbejdspladsen stiller hele tiden skærpede krav til internetforbindelsen. Vi mærker en massiv stigning i efterspørgslen efter lynhurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning får man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen,” siger Henrik Leu Christiansen."

Det er disse områder TDC Net nu vil udrulle fibernet i. Kort: TDC

Med en tilslutning til fibernet fra TDC NET er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s.

I fremtiden vil hastighederne blive endnu højere, oplyser TDC.  Præcist hvor hurtigt internet, man kan få med den nye tilslutning, er afhængig af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere, forlyder det i pressemeddelelsen.

Læs mere om fiberudrulningen og tilmeld eventuelt en adresse på www.tdc.dk/fiber.

Her kan man på et kort desuden tjekke, om en adresse er omfattet af tilbuddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce