Annonce
Nordfyn

Flere har fordybet sig i nordfynsk kunst

Kataloget angiver blandt andet navn og adresse på de deltagende gallerier og kunstnere. Presseillustration
Efter det første år med det såkaldte besøgskatalog for at styrke den nordfynske kunst, er formålet med projektet opnået. Alle deltagere har fået markant flere besøgende.

Nordfyn: Sæsonen for kunst-hop besøgskataloget er langt fra slut. Det er ofte i efteråret, at der er tid og overskud til og besøge gallerierne og kunstnere. Kataloget kan bruges helt frem til årsskiftet.

Formålet med kunst-hop, der har John Bonnesen Wolff som administrator og udgiver, er at få kunstinteresserede til at besøge de mange gallerier og kunstnere på Nordfyn.

For at gøre det endnu mere interessant, får man en lille unik kunstgave med fra hvert galleri og kunstner man besøger. Forudsat man har et kunst-hop besøgskatalog i hånden.

Efter det første år med kataloget er formålet med projektet opnået. Alle deltagere har fået markant flere besøgende samt mange henvendelser. Der har været salg til besøgende, der er givet tilbud om at udstille i kunstforeninger og der er oprettet kontakter til gallerier.

Der er solgt godt 300 besøgskataloger, hvilket er langt over forventningerne.

Det kunne frygtes, at besøgende med kataloget i hånden, kun kom for at få den gratis kunstgave. Men sådan forholder det sig ikke.

Langt de fleste er kommet, fordi de oprigtigt var interesseret i kunst og fordi det er spændende at komme ud i det nordfynske landskab og få personlig kontakt med kunstnerne på deres sted.

Næste års besøgskatalog 2020 er under forberedelse og der er givet tilsagn om et videre samarbejde med Nordfyns Turist og Erhverv (NEET). Om kort tid sendes der en invitation ud til over 50 nordfynske gallerier og kunstnere om at deltage i besøgskataloget 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce