Annonce
Faaborg-Midtfyn

Flere coronasmittede: Genbrugsstationer genindfører restriktioner

Der indføres nu igen restriktioner på genbrugspladserne i kommunen. Arkivfoto: Andreas Bastiansen
FFV genindfører nu restriktioner på genbrugsstationerne i Ringe, Faaborg, Årslev og Brobyværk. Det sker i kølvandet på et stigende antal coronasmittede i kommunen.
Annonce

Opdateret med en rettelse: Genbrugsstationen ligger i Brobyværk og ikke Nr. Broby

Faaborg-Midtfyn: Der bliver nu igen indført restriktioner på genbrugsstationerne i Ringe, Faaborg, Årslev og Brobyværk.


Som situationen er, mener vi ikke, at det er hensigtsmæssigt med mange biler på pladsen, så derfor regulerer vi det. Det kan vi gøre ret nemt, idet vi har signaler med rødt og grønt lys ved indkørslerne.

Christian Møller, direktør i FFV


Det oplyser FFV på deres hjemmeside, og det sker i kølvandet på et stigende antal corona-smittede personer i kommunen.

Ifølge direktør i FFV Christian Møller har man faktisk allerede indført restriktionerne, som blandt andet betyder færre biler på pladserne ad gangen.

- Som situationen er, mener vi ikke, at det er hensigtsmæssigt med mange biler på pladsen, så derfor regulerer vi det. Det kan vi gøre ret nemt, idet vi har signaler med rødt og grønt lys ved indkørslerne, siger Christian Møller og lader forstå, at det er tilfældet i Årslev, Ringe og Faaborg.

Annonce

Ingen genbrug

I Brobyværk vil trafikken til pladsen blive reguleret med en fjernbetjent bom, mens genbrugscontainerne på pladserne i Ringe og Årslev, hvor man kan tage og stille ting, bliver lukket ned.

- Nogle har svært ved at respektere, at der kun må være én i containerne ad gangen, og desuden synes vi heller ikke, at mange skal røre ved tingene lige nu. Derfor lukker vi den del ned, siger direktøren, som ikke kan sige, hvor længe der vil være restriktioner.

De betyder dog også, at der i den kommende periode ikke kan hentes kompostjord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce