Annonce
112

Flere boliger i samme område ramt af indbrud i efterårsferien

Flere boliger blev udsat for indbrud i efterårsferien i Nyborg. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

NYBORG: Tre boliger i Nyborg området blev i efterårsferien og hen over den seneste weekend udsat for indbrud. Alle boliger lå forholdsvis tæt på hinanden, men blev bestjålet på forskellige tidspunkter, virker det til.

Den ene bolig ligger på Skaboeshusevej. Ejerne af boligen var væk det meste af ferien fra 15. oktober klokken 16 til 20. oktober klokken 13. Derfor er det et stort tidsrum indbruddet kan være sket. Gerningsmanden til tyveriet var kommet ind igennem et vindue, der var blevet brudt op. Herefter ser det ud til, at hele huset er blevet gennemgået for ting at stjæle.

Boligejerne har stadig ikke det fulde overblik, men der er i hvert fald blevet stjålet nogle smykker.

På Vermunds Vænge var det ikke selve boligen på adressen, det gik ud overover, men derimod garagen. Hængelåsen på garagens dør var blevet opbrudt. Indtil videre kan boligejerne bekræfte at 2-3 kasser med dåsesodavand var blevet taget, men udover det, var de ikke sikre på, hvad der ellers kunne mangle.

Her var tyveriet sket indenfor et mindre tidsinterval. Indbruddet skete mellem klokken 9 og 16 fredag, hvor der ikke var nogen hjemme.

Det sidste indbrud skete på Guldstjernevej lørdag mellem klokken 12 og 20.15, hvor boligen var tom. Her var tyven kommet ind gennem et opbrudt vindue til kælderen. Efter at have gennemsøgt kælderen kom tyven op i boligen og tjekkede stuen, gangen, soveværelset. Alle steder var skabe og skuffer blevet gennemrodet. Indtil videre ved beboerne, at der er taget en pung og nogle smykker, men derudover har de ikke overblik.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce