Annonce
112

Flere boliger i samme område ramt af indbrud i efterårsferien

Flere boliger blev udsat for indbrud i efterårsferien i Nyborg. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Annonce

NYBORG: Tre boliger i Nyborg området blev i efterårsferien og hen over den seneste weekend udsat for indbrud. Alle boliger lå forholdsvis tæt på hinanden, men blev bestjålet på forskellige tidspunkter, virker det til.

Den ene bolig ligger på Skaboeshusevej. Ejerne af boligen var væk det meste af ferien fra 15. oktober klokken 16 til 20. oktober klokken 13. Derfor er det et stort tidsrum indbruddet kan være sket. Gerningsmanden til tyveriet var kommet ind igennem et vindue, der var blevet brudt op. Herefter ser det ud til, at hele huset er blevet gennemgået for ting at stjæle.

Boligejerne har stadig ikke det fulde overblik, men der er i hvert fald blevet stjålet nogle smykker.

På Vermunds Vænge var det ikke selve boligen på adressen, det gik ud overover, men derimod garagen. Hængelåsen på garagens dør var blevet opbrudt. Indtil videre kan boligejerne bekræfte at 2-3 kasser med dåsesodavand var blevet taget, men udover det, var de ikke sikre på, hvad der ellers kunne mangle.

Her var tyveriet sket indenfor et mindre tidsinterval. Indbruddet skete mellem klokken 9 og 16 fredag, hvor der ikke var nogen hjemme.

Det sidste indbrud skete på Guldstjernevej lørdag mellem klokken 12 og 20.15, hvor boligen var tom. Her var tyven kommet ind gennem et opbrudt vindue til kælderen. Efter at have gennemsøgt kælderen kom tyven op i boligen og tjekkede stuen, gangen, soveværelset. Alle steder var skabe og skuffer blevet gennemrodet. Indtil videre ved beboerne, at der er taget en pung og nogle smykker, men derudover har de ikke overblik.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce