Annonce
Odense

Flere biler brudt op i Odense

Fire gange natten til torsdag blev biler brudt op i Odense. Genrefoto: Michael Bager
Annonce

De kommer med mellemrum - anmeldelserne om indbrud i biler i Odense, og torsdag endte det med en fire anmeldelser, hvor gerningsmanden i hvert fald i to tilfælde kan være den samme.

For to gange fik politiet anmeldelser om indbrud i biler ved Dyrskuepladsen. I begge tilfælde i biler, der havde holdt parkeret natten over mellem onsdag og torsdag. Den første anmeldelse kom fra en ejer af en Chevrolet Aveo, der havde fået knust en siderude i førersiden med en ukendt genstand. Tyven havde undersøgt bilen, men havde ikke fundet noget at stjæle.

Det lykkedes til gengæld ved et andet indbrud i en bil på samme p-plads samme nat. Det var en Renault Kango, hvor der blevet stjålet en taske med papirer og forskelligt elektronik. Her viste skader på låsen i førersiden, at tyven først havde forsøgt at komme ind ved at opbryde låsen. Siden havde vedkommende dog knust en rude i bilens passagerside.

De to øvrige anmeldelser kom fra Regner Lodbrogs Vej i Bolbro, hvor en Peugoet blev brudt op ved en rudeknusning, uden at tyven stjal noget, og fra Brobæklunden i Odense S, hvor det også var en Peugeot, det gik ud over. Her blev en rude også knust og bilejeren havde ikke overblik over, om der var stjålet noget. I begge tilfælde skete indbruddene natten til torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce