Annonce
Odense

Flere beboere ærgrer sig: - Det er blevet meget utrygt at gå i parken - man ved aldrig, om man får en disc i hovedet

Discgolfbanen løber igennem en offentlig park. Foto: Kristian Isaksen
Foruden Jens Thøgersens oplevelser ved sit hjem, melder flere borgere om en beklagelig udvikling i relation til discgolf-spillernes indtog i området.

Flere beboere omkring discgolf-arealet udtrykker deres utilfredshed i en rundspørge, avisen har fået indsigt i. Udtalelserne er anonymiserede, men identiteten på respondenterne er redaktionen bekendt.

Her følger et udpluk:

"Har ofte gået på stisystemer og oplevet meget støj og råben derfra. Oplevet, at de ikke tager hensyn til omgivelserne."

"For det første jager det alt råvildtet væk og de nedtramper naturen. Går dagligt tur i Elmelunden med hunden og kan se råvildtet har flyttet sig der til. Dem, der bruger banen, tænker ikke på dyrelivet, men sviner med dåser og alt papir. Den bane bør lukkes."

"Det er også blevet meget utrygt at gå der, selv på den asfalterede skolesti. Man ved aldrig, om man pludselig får en disc i hovedet eller andre steder på kroppen, eller om hunden får den på sig. Når spillerne rammer træer, er der slet ikke styr på, hvor discen flyver hen. Ja, der kommer flere og flere derovre. I går 16. marts var der vildt mange - stævne tror jeg. Der var også rigtig mange biler parkeret på Hejmdalsvej, hvor banen starter og slutter. Jeg har ikke talt med nogle af spillerne netop for ikke at komme på tværs. Men jeg er meget glad for, at jeg ikke har børn, som skal gå eller cykle i skole, men jeg har naboer, som har sådanne børn, og de giver også udtryk for at være meget utrygge."

"Har aldrig oplevet så meget affald i skraldespandene ved bænkene, men det er vel en opgave for kommunen. Er det rimeligt, at man har gettoblaster med turen rundt? Er det kun os, der synes, at området/skoven er ødelagt?"

"Jeg skriver gerne under på en protest, imod discgolf, da det er til stor gene, for os gående der + dyrefaunaen er væk, samt plantefloraen er trådt totalt ned. Affaldet flyder der også mere af."

Beklagelserne er blevet videreformidlet til kommunen, hvor avisen stadig afventer svar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Brud på regler: Orifarm beklager støtte til Troels Lund men vil ikke fortælle, om andre politikere har fået penge

Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce