Annonce
Albaniserien

Se de syv mål: Flemløse/Hårby taber til SSV Højfyn

Søndag tabte Flemløse/Hårby til SSV Højfyn. Se målene fra kampen herover.

Fynsserien, mænd, Flemløse/Hårby-SSV Højfyn 2-5 (0-2).

Der var pointmæssigt ikke noget at glæde sig over i omklædningsrummet for Flemløse/Hårby efter hjemmekampen mod SSV Højfyn. Søndagens kamp endte med et 2-5-nederlag og ingen point til Flemløse/Hårby.

Nederlaget var det ottende i sæsonen for Flemløse/Hårby i Fynsserien, mænd.

Flemløse/Hårbys mål blev scoret af Nichlas Jensen (46) og Jannik Kristensen (49).

Efter hjemmekampen ligger Flemløse/Hårby nummer 14 med ni point og en samlet målscore på 17-37 efter 13 spillede kampe ud af 28. SSV Højfyn ligger nummer 12 med 12 point og en samlet målscore på 22-26.

Flemløse/Hårbys næste kamp spilles lørdag den 26. oktober kl. 15:00 på udebane mod Kerteminde BK, der ligger nummer seks i rækken med 16 point.

SSV Højfyn skal også på banen lørdag den 26. oktober kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod Allesø GF, der ligger nummer ti i rækken med 14 point.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Julestjerner til alle

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Annonce