Annonce
Assens

Flammerne var gået gennem taget: Ældre hus er brændt ned i nat


Annonce

Bred: Natten til torsdag er et hus i Bred brændt ned. Det oplyser Beredskab Fyn. Beredskabet og politiet fik melding om branden kort efter klokken et natten til torsdag, og da brandfolk nåede frem til huset i Nørregade, kunne de konstatere, at huset, som var af ældre dato, var overtændt, og at flammerne var gået gennem taget.

Det fortalte indsatsleder Per Johansen fra Beredskab Fyn til Fyens.dk torsdag morgen.

Huset havde en beboer, ifølge Fyns Politi en mand på omkring 70 år. Først forlød det, at han ikke var hjemme, men senere har fyens.dk fået at vide fra Fyns Politi, at beboeren åbenbart var hjemme og var i køkkenet for at lave mad.

Brandfolkene var færdige med slukningen af branden omkring klokken 3.30, men to brandmænd og en tankvogn blev på stedet frem til ved syvtiden, indtil man var sikker på, at der ikke ville ske nogen genopblusning.

Fyns Politi oplyser, at der er mistanke om, at branden er opstået i forbindelse med noget elektronik i huset. Brandårsagen kendes ikke her og nu.

Huset i Nørregade stod ikke til at redde, efter der var udbrudt brand - muligvis i forbindelse med noget elektronik i huset. Foto: Daniel Kofoed.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce