Annonce
GOG

Fløj forlader GOG til sommer

Islandske Odinn Thor Rikhardsson skifter fra GOG til TTH Holstebro til sommer. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Islandske Odinn Thor Rikhardsson til TTH Holstebro til sommer. Dermed forlader Rikhardsson Sydfyn et år før kontraktudløb. Og dermed er Kasper Kildelund sandsynligvis på vej tilbage til GOG.

HÅNDBOLD: Odinn Thor Rikhardsson, islandsk højrefløj, forlader GOG til sommer. Rikhardsson tilslutter sig således ligatruppen i Holstebro. TTH har således indgået en etårig aftale med fløjen. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Sport Fyn har tidligere erfaret, at den elegante højrefløj ville forlade GOG et år før udløbet på sin treårige kontrakt og samtidig fortalt, at GOG skulle være interessert i at få Kasper Kildelund tilbage til Sydfyn fra netop TTH Holstebro. Kildelunds aftale med TTH udløber således til sommer. Alt passer alt som fod i hose.

I pressemeddelelsen fortæller den vestjyske klub, at Odinn Thor Rikhardsson skal erstatte den langtidsskadede (korsbåndet) Christian Jensen, der er ude af spillet helt frem til 2021.

John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro, siger, at han er godt tilfreds med løsningen på højrefløjen - og tilføjer:

- Når nu skaden er sket, er vi glade for, at det lykkedes at hente Odinn, da han er en spiltype, der passer godt ind i klubben. Odinn er hurtig, fræk og har store kvaliteter i begge ender af banen.

Fra Rikhardsson lyder det:

- Det bliver dejligt og spændende at spille for endnu en topklub i Danmark. TTH-holdet er dygtig til kontra, og det er perfekt i forhold til min spillestil. Jeg satser på at kunne bidrage med godt spil, hurtige kontraer og mål.

Odinn Thor Rikhardsson har leveret stærkt svingende for GOG - fra det sublime til under niveau. Og den svingende form har efter Sport Fyns oplysninger givet anledning til panderynker hos GOG's ledelse.

Annonce
Kasper Kildelund - søn af Vivi og Søren Kildelund, der begge er ansat i GOG - i TTH-uniformen. Fra sommer er højrefløjen sandsynligvis tilbage på Sydfyn. Foto: Johan Gadegaard/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce