Annoncørbetalt indhold

Fjordens El har vundet ’Årets El-installatør’ 5 gange

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du står og mangler en god elektriker, bør du overveje Fjordens El. Det er en el-virksomhed med mere end 15 år på bagen – og så har de vundet ’Årets El-installatør’ hele fem gange. Firmaet kan hjælpe dig med alle dine el-opgaver. Lige fra udskiftning af spots i loftet til montering af el-tavler. Ingen opgave er hverken for stor eller lille til Fjordens El.


Annonce

Få hjælp til alle slags el-opgaver

Du kan altid få Fjordens El til at udføre alle former for el-opgaver i dit hjem. Men der er visse opgaver, hvor du ikke selv kan vælge. Her er du lovmæssigt forpligtet til at kontakte en autoriseret elektriker. Det drejer sig blandt andet om:


  • Opsætning af halogenlamper, hvis du har købt lamper, transformer og ledninger for sig
  • Installering, eller udskiftning, af udendørs stikkontakter eller afbrydere
  • Trækning af kabler til nye installationer
  • Montering af nye stikkontakter
  • Ændringer af faste installationer på mere end 250V
  • Alle opgaver i enten måler- eller gruppetavle


Grunden til, at du skal kontakte en autoriseret elektriker i disse tilfælde er, at det kan være livsfarligt, hvis du udfører de ovenstående opgaver uden en uddannelse inden for el.

Ligesådan bør du også altid kontakte en autoriseret elektriker, hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt du selv er i stand til at udføre en el-opgave. Det er ganske enkelt ikke værd at tage risikoen.


Særlige regler for vådrum

Hvis du skal installere el i et rum med meget fugt, skal du være opmærksom på reglerne for vådrum. Hvis du gerne vil installere lamper i et vådrum, skal lamperne være vådrumssikret, hvis de befinder sig i det, man kalder for område 0, 1 eller 2. Derfor bør du også altid kontakte en autoriseret elektriker og lade vedkommende stå for monteringen eller udskiftningen af lamperne på eksempelvis badeværelset.


Historien bag Fjordens El

Virksomheden blev startet i år 2006 af autoriseret el-installatør Flemming Jensen. Forud for opstarten havde Flemming arbejdet flere år i Nesa, som frem til år 2006 var Danmarks største elselskab. Derfor har Flemming også en stor viden og erfaring om alt inden for el.

Da Flemming etablerede Fjordens El, havde han nogle vigtige kæpheste, der blev til selskabets virksomhedsplan. Blandt andet er det essentielt for Fjordens El, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Heller ikke, hvis det betyder, at de mister en opgave.

Derudover skal alle kunder, store som små, behandles ordentligt. Det betyder også, at alle aftaler skal overholdes.


Fjordens El i dag

I dag beskæftiger Fjordens El 12 medarbejdere. Blandt andet har Flemmings kone Naja udgjort den administrative del af holdet siden år 2007. Virksomheden er medlem af TEKNIQ, som er en arbejdsgiver- og erhvervsorganisation inden for el. Organisationen har mere end 4.100 virksomheder som medlem. Formålet med medlemsskabet af organisationen er at holde sig ajour inden for den seneste lovgivning på el-området. Derudover samarbejder TEKNIQ også med forskellige lønmodtagerorganisationer, så de sammen kan tilbyde lønmodtagerne de bedste arbejdsvilkår.

Når du derfor vælger at anvende Fjordens El som dit autoriseret elselskab, vælger du altså et firma, der går op i både kvalitet og sine medarbejdere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.