Annonce
Albaniserien

Fjordager vinder for tredje kamp i træk

Genrefotos af fodbold.Foto Birgitte Carol Heiberg
Lørdag kastede Fjordagers kamp mod Allesø GF tre point af sig.
Annonce

Fynsserien, mænd, Fjordager-Allesø GF 2-1.

Tre point blev det til for Fjordager på hjemmebane i lørdagens 2-1-kamp mod Allesø GF. Sejren var den tredje i træk og den sjette i sæsonen for Fjordager i Fynsserien, mænd. Efter hjemmekampen ligger Fjordager nummer fire med 19 point og en samlet målscore på 16-18 efter ti spillede kampe ud af 26. Allesø GF ligger sidst med to point og en samlet målscore på 11-34.

Målscorer: Emil Aagaard (70.) og Jesper Kjærulff (77., str)

En svær kamp hvor vi er favoritter, men kommer bagud. Vi brænder en masse chancer i dag. Vi burde have lukket kampen længe inden. Efter min mening en fortjent sejr. Vores mål bliver scoret af Emil Aagaard fra kanten af feltet og kort efter får vi et straffespark efter hånd på bolden. Den sparker Jesper sikkert ind til 2-1 lød det fra Fjordagers træner Claus Udengaard.

Fjordagers næste kamp spilles søndag den 25. oktober kl. 11:00 på udebane mod Krarup/Espe, der ligger nummer ti i rækken med 11 point. Allesø GF skal også på banen søndag den 25. oktober kl. 11:00. Det sker på udebane mod Svendborg fB, der ligger nummer seks i rækken med 16 point. Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Trods nedgang i industrien hæver fynske Alumeco bundlinjen: Omstrukturering har givet pote

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Alarm 112

Efter flugtforsøg fra fængslet: Nu skal Peter Madsen for en dommer

Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Annonce