Annonce
Albaniserien

Fjordager spiller uafgjort for anden kamp i træk

Vi har brug for en masse genrefodboldfotos til vores satsning på seriefodbold.Foto: Birgitte Carol Heiberg
Lørdag kastede Fjordagers kamp mod Tarup-Paarup IF et point af sig.

Fynsserien, mænd, Fjordager-Tarup-Paarup IF 2-2 (1-2)

Et point blev det til for Fjordager på hjemmebane i lørdagens 2-2-kamp mod Tarup-Paarup IF.

Det uafgjorte resultat var det andet i træk og det tredje i sæsonen for Fjordager i Fynsserien, mænd.

Fjordagers mål blev scoret af Jesper Kjærulff (41) og Rasmus Dyrløv Madsen (57).

Efter hjemmekampen ligger Fjordager nummer tre med ni point og en samlet målscore på 11-7 efter fem spillede kampe ud af 28. Tarup-Paarup IF ligger nummer 12 med fire point og en samlet målscore på 7-12.

Fjordagers træner har følgende kommentar: - Det er selvfølgelig positivt, at vi efter fem kampe stadig er ubesejrede. Jeg er dog ærgerlig over, at vi i dag ikke er oppe i gear fra starten af, for det koster os sejren, lød vurderingen fra Michael Nielsen, der dog glædede sig over debuten til U19-spilleren, Mathias Christensen.

Fjordagers næste kamp spilles tirsdag den 10. september kl. 18:00 på hjemmebane mod B 1909, der ligger nummer syv i rækken med seks point.

Tarup-Paarup IF skal på banen onsdag den 11. september kl. 18:00. Det sker på hjemmebane mod Morud IF, der ligger nummer ni i rækken med seks point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Odense Q på pokaltogt efter lussing

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce