Annonce
Serie 1

Fjordager IF sikrer sig tre point med sejr over Marslev G&IF

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Hjemmekampen mod Marslev G&IF gav Fjordager IF tre point.

Serie 1, pulje 1, Fjordager IF-Marslev G&IF 1-0 (0-0).

Søndag vandt Fjordager IF 1-0 over Marslev G&IF på hjemmebane. Sejren var den første i sæsonen for Fjordager IF i Serie 1, pulje 1.

Fjordager IFs mål blev scoret af Kevin Pedersen (85). Efter hjemmekampen ligger Fjordager IF nummer 12 med tre point og en samlet målscore på 7-20 efter fem spillede kampe ud af 26. Marslev G&IF ligger nummer 13 med et point og en samlet målscore på 4-9.

Fjordager IFs træner har følgende kommentar: - Vi var egentlig ok med i første halvleg, men efter pausen havde Marslev vel 10 friløbere, og kun en exceptionel præstation af Jesper Kildegaard i målet forhindrede, at vi kom bagud. Men med fem minutter igen fik vi så på en kontra scoret til 1-0, og kunne dermed notere en ikke super-fortjent sejr, fortalte Fjordagers træner, Peter Amstrup-Christensen, der havde givet comeback til den rutinerede, Andreas Haas.

Fjordager IFs næste kamp spilles lørdag den 14. september kl. 15:00 på udebane mod B.67, der ligger nummer fire i rækken med otte point. Marslev G&IF skal på banen tirsdag den 10. september kl. 18:10. Det sker på hjemmebane mod topholdet Tved BK, der ligger nummer et i rækken med 12 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder: - Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom'

Annonce