Annoncørbetalt indhold

Fjelsted Speedway Klub vil istandsætte nedslidt stadion

Annonce

Energi Fyn har netop overrakt Fjelsted Speedway Klub en check på 6.364 kroner takket være sponsorordningen, FynskSupport. Ordningen gør det muligt for speedwayklubbens tilhængere at støtte klubben via deres gas- og elregning. Pengene skal bruges på udbedringer af deres efterhånden nedslidte speedwaystadion.

- Vi er dybt taknemmelige for den støtte, vi modtager via Energi Fyns sponsorordning. Pengene falder på et tørt sted. Vores speedwaystadion er 47 år gammelt, og det er simpelthen nedslidt. Rigtig meget skal repareres. Blandt andet vil vi gerne have nogle nye toiletter til publikum. Det vil nogen af pengene gå til, fortæller Annette Vesterskov, der er administrator i Fjeldsted Speedway Klub.

En ordning alle bør kende

Fjelsted Speedway Klub er begejstrede for sponsorordningen, FynskSupport. De er bevidste om, at al støtte er vigtig, hvis de skal bibeholde deres position, som fynsk speedway flagskib. Klubben har omkring 130 medlemmer og er den eneste speedwayklub på Fyn, som kører med i Danmarks bedste speedwayliga. De blev danske mestre i 2019, samtidig med at deres 1. divisions- og 2. divisionshold i 500cc klassen også var garant for guld.

De er glade for, at flere og flere får øjnene op for sponsorordningen.

- Vi synes sponsorordningen er fantastisk. Vi arbejder hele tiden på at få flere til at tilmelde sig. Det er vigtigt at folk finder ud af, at det ikke koster dem ekstra. Det er en simpel og nem måde at hjælpe os og andre foreninger rundt omkring på Fyn. Det kan jo ikke blive meget bedre, siger Anette Vesterskov.

1,2 millioner kroner til fynske klubber og foreninger

Det er tiende år i træk, at Energi Fyn kan dele penge ud til de fynske klubber og foreninger. Det samlede beløb, som FynskSupport har indsamlet i år, er på intet mindre end 1,2 millioner kroner.

- Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

Alle kan være med til at støtte det fynske foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så bliver man sponsor for en fynsk klub eller forening efter eget valg. Man betaler kun for den el eller gas, som man bruger. Energi Fyn giver 2 øre/kWh el og 6 øre/m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte.

Denne artikel er sponsoreret af EnergiFyn

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.