Annonce
Kerteminde

FJ Transport fordoblede overskuddet: - Det går da nogenlunde

FJ Transport råder over en vognpark, der både tæller køletrailere til fødevaretransport og samt mulighed for at køre full load med 33 paller i traileren. Foto: FJ Transport

Munkebo: Fra en adresse på Fjordvej i Munkebo driver Frank Jespersen virksomheden FJ Transport, og det gør han godt. Sidste års regnskab viser et overskud på 483.029 kroner før skat mod 286.134 året i forvejen. Samtidig steg formuen i firmaet fra 563.217 kroner til 832.664 kroner.

Frank Jespersen startede sit firma i 2002, og i 2007 blev det til et ApS. Siden da er det støt og roligt vokset til i dag at beskæftige 13-14 ansatte.

Om årets overskud siger Frank Jespersen beskedent med et lille grin: - Det går da nogenlunde.

FJ Transport kører med "alt mellem himmel og jord", for nu at citere Frank Jespersen.

- Men vi kører mest med fødevarer, alle slags fødevarer - alt hvad du kan købe i Bilka, Rema 1000 og Netto, det transporterer vi, men vi kører da også med blandt andet byggematerialer, siger han.

I årenes løb er FJ Transport blevet et familiefirma, idet både søn og datter nu er med i firmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Alarm 112

20 personer anholdt i islamistisk terrorsag i Danmark

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce