Annonce
Middelfart

Fitnesscenter i Asperup er kommet godt fra start

44-årige Kim Mortensen driver den osteopatiske klinik KM Klinikken i Asperup, og i august åbnede han et tilstødende fitnesscenter. Foto: Jonathan Møller Nielsen
På to måneder har KM Fitness i Asperup fået næsten 100 medlemmer.
Annonce

Asperup: Der har tilsyneladende været et vist behov for et fitnesscenter i Asperup-området.

For to måneder efter 44-årige Kim Mortensen slog dørene op for KM Fitness, er han ganske få medlemmer fra at ramme de 100. Og det er mere, end hvad ejeren havde turdet håbe på taget de særlige coronaomstændigheder i betragtning.

- Det er helt vildt, så godt det er taget imod.

- Vi har også allerede fået lavet firmaaftaler, så jeg er godt tilfreds, siger Kim Mortensen og skyder på, at omkring tre ud af fire medlemmer er personer fra lokalområdet.

Ideen til at åbne et fitnesscenter opstod i efteråret 2019. Den skulle være en tilføjelse til den osteopatiske klinik, han i forvejen drev på samme adresse på Middelfartvej 95 i Asperup. På den måde kunne han kombinere sin praksis med et center, hvor folk kan træne under vejledning af ham.

- Jeg synes, at man tit og ofte bliver man overladt lidt til sig selv i traditionelle motionscentre, hvis man har ondt specifikke steder. Så tænkte jeg, at jeg som osteopat har kendskab til tingene, og jeg på den måde kunne hjælpe endnu flere, siger han.

Annonce

For patienter og andre

KM Fitness kan benyttes af både Kim Mortensens patienter og af alle andre, der gerne vil træne kroppen.

Centrets faciliteter er spritnye og tæller alt fra romaskiner over løbebånd og stepmaskiner til håndvægte og crossfit-udstyr. Den Asperup-fødte Kim Mortensen agerer ikke decideret personlig træner, men han udarbejder træningsprogrammer specifikt til kundens ønsker.

Han er den eneste træner på stedet - selvom hans kone dog også er med i foretagendet - og det ser Kim Mortensen som en styrke.

- Der er ikke en ny person hver gang. Der er kun mig til at kunne hjælpe dem med det. Om det er genoptræning, styrketræning, vedligehold eller vægttab, siger han.


Jeg synes, at man tit og ofte bliver man overladt lidt til sig selv i traditionelle motionscentre, hvis man har ondt specifikke steder. Så tænkte jeg, at jeg som osteopat har kendskab til tingene, og at jeg på den måde kunne hjælpe endnu flere.

Kim Mortensen, ejer


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce