Annoncørbetalt indhold

Fisketorvets restauranter

Denne artikel er sponsoreret

Skal du et smut forbi Fisketorvet? Så er der rig mulighed for at besøge et af de mange lækre spisesteder, som er beliggende i det anerkendte center. Lige meget om du er til nem fastfood, et sundt alternativ eller en lækker restaurant. Når du er på udkig efter Fisketorvet restaurant, så er der rig mulighed for at finde noget lækkert. Se bare nogle af mulighederne nedenfor.

Philly’s Er du til klassisk, amerikansk mad? Så må du besøge dette sted. Her får du nemlig steak sandwiches, som både er velsmagende og snaskede.

Sunset Boulevard Stedet med sprøde burgere, lækre salater og saftige sandwiches. For ej at glemme deres sprøde, lækre fries.

PARADIS På udkig efter lidt sødt til dessert? Hos PARADIS får du lækker, velsmagende is, som vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne is-spiser. Maui Her er de specialiserede I Poke, som stammer fra Hawaii, og har en twist af asiatiske råvarer. Maden er frisk, sund og god – og kan tilpasses lige efter dine ønsker.

Liberty Burgers & Grill Øj, hvem siger nej til en lækker burger eller en saftig steak? Lige netop det, og andre amerikanske klassikere, fås her! Mums, siger vi bare.

Letz Sushi Som navnet antyder, er der budt op til sushi. Vælg lige netop de varianter, som du holder allermest af – du vil ikke blive skuffet.

LELE Street Kitchen Vild med vietnamesisk street food? Her får du moderne versioner af de klassiske og traditionelle retter. Lækker, nylavet og friskt – haps!

Khorn Skal du have et lækkert brød med hjem til aftenkaffen, eller hvad med en sød kage? Her får du friskbagt og lækkert brød, hvor der er fokus på råvarer, smag og godt håndværk.

Gorm’s Hvem synes ikke om en god pizza? Hos Gorm’s får du en af byens bedste pizzaer, som både smager og dufter af Italien. Tænderne løber i vand, så snart du træder ind i restauranten.

Joe and the Juice Lækre shakes, kaffe, sandwich og sødt – lyder det ikke bare som en god kombination? Lige her får du netop de ting i ganske velsmagende og lækre varianter. Velbekomme!

Dalle Valle Lækre caféretter og indbydende buffet, ja det er blot noget af det, som Dalle Valle kan tilbyde. Udover maden er kæden kendt for sine gode priser, som kun de færreste må gå udenom.

And Kebab Er der noget som en saftig og smagfuld kebab? Her får du et lækkert udvalg af alt fra falafler til kebab. Smagen og råvarerne er i top, samtidigt med, at det er nylavet i caféen.

Der er altså rig mulighed for at få noget lækkert at spise i Fisketorvets restauranter. Lige meget hvad du er til, kan du blive godt og grundigt mæt med alle mulighederne med Fisketorvet restaurant.

Denne artikel er sponsoreret af PALÆO PILESTRÆDE ApS

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.