Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fiskeevent støtter op om Knæk Cancer

Højrupgaard Put & Take er med i kampen mod cancer.

Højrup: Højrupgaard Put & Take er værter for "Danmarks Største Fiskeevent", "Fishing For Life", som støtter Knæk Cancer. Arrangementet foregår lørdag 26 oktober. Kl. 8-17, lyder det i en pressemeddelelse.

- Fishing For Life har ingen tilknytning til brands, teams eller fiskesøer, det er et arrangement for hele familien, hvor vi støtter Knæk Cancer. Vi tilbyder en hyggelig dag med morgenmad, fiskeri, grill og auktion. Arrangementet er non profit, og hele auktionen går direkte til Knæk Cancer. Vi er i tæt dialog med Knæk Cancers projektleder, så vi overholder Knæk Cancers retningslinjer, lyder det fra arrangør af Fishing For Life, David Nordby.

- Vi fik indsamlet 41.200 kr. direkte til Knæk Cancer sidste år til Fishing For Life. Lad os i fællesskab gøre det bedre i år, siger han om eventen.

På hjemmesiden www.fishingforlife.dk eller Facebooksiden - Højrupgaard Fishing For Life kan man se mere.

Ringe Boldklub og Odense E-sport er blandt dem, der støtter op om arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Annonce