Annonce
Kerteminde

Firma får nej til at anlægge padel-baner med fire meter højt hegn ved en af Fyns bedste badestrande

På de gode sommerdage bliver Nordstranden i Kerteminde invaderet af tusindvis af solhungrende badegæster. Foto: Nils Svalebøg
Der er ikke plads til to padelbaner ved Nordstranden i Kerteminde
Annonce

Kerteminde: Firmaet Padelmar får ikke lov til at anlægge to padelbaner på kommunal jord ved Nordstranden i Kerteminde, har politikerne i kultur- og fritidsudvalget besluttet.

De to baner skulle placeres lige bagved minigolfbanen overfor Johanns Larsen Museet med direkte adgang til stranden.

- Men i forvejen er det et område, der bliver brugt meget som parkeringsplads, når de forskellige idrætsforeninger har deres håndbold- og volleyballstævner, og sejlerne bruger det også til forskellige ting, siger Allan Thomsen (K) fra kultur- og fritidsudvalget.


Vi synes sådan set, at det er en god ide, for det er noget, der vil trække folk til, og det er fremtidens spil.

Allan Thomsen


Padel er en fremadstormende sport, der bedst kan beskrives som en blanding af tennis og squash. De to baner ville have fyldt cirka 440 kvadratmeter og være omkranset af et op til fire meter højt hegn med seks meter høje projektører til at oplyse banen i de mørke timer.

- Vi synes sådan set, at det er en god ide, for det er noget, der vil trække folk til, og det er fremtidens spil, så derfor har vi bedt administrationen om at finde andre mulige placeringer, hvor de kan leje kommunal jord til deres baner, siger Allan Thomsen, der selv kunne forestille sig en placering ved tennisbanerne i Kerteminde.

- Det hænger jo lidt sammen.

Annonce

Pay-and-play baner

Ejer af firmaet Padelmar, Henrik Boisen, har ingen kommentar til, at politikerne vendte tommelfingeren nedad til en placering ved Nordstranden, men han er åben over for en anden placering.

- Jeg er da glad for, at de syntes, det var en god ide, og nu må vi så snakke om det og høre, hvad der er af muligheder i kommunen.

De to baner skal være såkaldt pay-and-play baner, hvor alle kan møde op og for klingende mønt få lov til at spille på banerne mellem klokken 8 og 22.

Padelmar havde selv i ansøgningen foreslået, at de skulle have lov til at leje det attraktive stykke jord for 25-30.000 kroner om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce