Annonce
112

Fire villaer og en Toyota gennemrodet: Indbrudstyve havde travlt på Nordvestfyn i weekenden

Fem steder på Nordvestfyn blev der begået indbrud i weekenden. Arkivfoto: Michael Bager

Nordvestfyn: Der var fart på indbrudstyvene i Middelfart Kommune i weekenden, hvor hele fem adresser havde ubudne gæster.

Fire af dem var private hjem, hvor en eller flere tyve på forskellig vis fik skaffet adgang.

To af indbruddene fandt sted natten mellem fredag og lørdag på henholdsvis Lupinvej og Hollændervej i Middelfart.

På Lupinvej var husets beboere hjemme og opdagede gerningsmændene, mens de var i gang med at lede efter tyvekoster.

På Hollændervej blev indbruddet anmeldt klokken 6.30 lørdag morgen. Et køkkenvindue på siden af huset var blevet knust med en ukendt genstand, og efter at have ledt huset igennem forsvandt tyvene med et smykkeskrin.

Det tredje indbrud fandt sted på Fynsvej i Middelfart i løbet af lørdagen, nærmere bestemt mellem klokken 12.45 og klokken 21.30, hvor beboerne anmeldte indbruddet.

Her var et kældervindue blevet brudt op med et ukendt værktøj, og gerningsmanden havde været rundt i hele huset for at rode i skuffer og skabe. Han tog spillekonsoller, smykker, tablets og telefoner med sig.

I løbet af lørdagen, mellem klokken 9 om morgenen og klokken 1 natten til søndag, blev der ligeledes begået et indbrud på Omøvænget i Middelfart. Her var et vindue i stuen blevet brudt op med et koben, og der var spor af færden i hele huset, idet skabe og skuffer stod åbne i alle rum. Der blev stjålet en HP Safe Boks og et armbåndsur.

På Halvej i Ejby blev der i løbet af natten til søndag ligeledes brudt ind i en sort Toyota Avensis. En rude i venstre side var blevet knust, og bilen var blevet gennemrodet, inden tyven stak af med et par sorte solbriller, en autooplader, en trådløs holder eller oplader, et Falck-kort med mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce