Annoncørbetalt indhold

Fire tips til sund og nem hverdagsmad

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Har du også svært ved at finde overskud til at lave lækker aftensmad til daglig? I hverdagen kan job, børn, fritidsaktiviteter og husarbejde gøre det svært at skabe tid til at kræse om et lækkert aftensmåltid - især hvis du har ambitioner om at servere retter, der både er sunde og velsmagende.


Derfor vælger mange ofte den nemme og dyre løsning med takeaway eller færdiglavet mad, der skal opvarmes. Men det bliver som regel både sundere og billigere, hvis du laver aftensmaden selv, og det behøver ikke kræve en masse energi og kreativitet, blot lidt forberedelse. Her får du fire tips til, hvordan du kan lave sund og nem hverdagsmad, som hele familien vil elske.


Bestil måltidskasser online

Den nemmeste vej til sund og lækker hverdagsmad er måltidskasser. Måltidskasser er pakker leveret hjem til din hoveddør, der indeholder enkle opskrifter og friske råvarer til lækre retter. Med denne løsning slipper du for den daglige tur i supermarkedet direkte efter en lang arbejdsdag, hvor trætte børn skriger på slik og sodavand. Lyder det som en god løsning? Så kan du med sikkerhed finde måltidskasser, som passer til dig og din familie.


Der findes flere brands, der udvikler og leverer måltidskasser, blandt andre HelloFresh. Hos HelloFresh finder du et bredt udvalg af sunde retter. Vælg for eksempel deres “Nemt og hurtigt”-kasse, som egner sig perfekt til dig, der ikke har meget tid til madlavning i det daglige. Du finder også masser af grønne opskrifter i deres vegetariske måltidskasse og i kassen “Fisk og grønt”. Derudover kan du vælge familievenlige måltidskasser eller måltidskasser med retter fra forskellige køkkener rundt i verden.


Du kan endda vælge måltidskassen “Premium” til de dage, hvor middagen gerne må være ekstraordinær, hvis du for eksempel får gæster på besøg. Så bliver det ikke nemmere at imponere gæsterne med en hjemmelavet middag.


Madplaner og online shopping

Passer måltidskasser ikke til dit behov? Du vil kan du stadig få stor gavn af at få din mad leveret til døren. Spring indkøbsturen i supermarkedet over, og køb i stedet dine dagligvarer online. Læg for eksempel en madplan for en hel uge ad gangen, og køb det hele i én levering. Det kræver lidt forberedelse at lægge en madplan, men så er resten af ugen til gengæld også nem som en leg.


Find inspiration på sociale medier

Mangler du inspiration til madplanen? Manges største udfordring er irritation over altid at skulle finde på dagens menu. “Hvad skal vi spise til middag?” er et frustrerende spørgsmål, som mange familier stiller hinanden dagligt. I så fald må du på jagt efter inspiration.


Kogebogsforfattere, ernæringseksperter og influencere deler gerne ud af deres bedste tips og tricks til madlavningen på sociale medier. Instagram, Facebook og diverse blogs bugner af inspiration til, hvordan du nemt får sund mad ind i en travl hverdag. Mange deler ud af fyldestgørende madplaner, så du nemt kan danne et overblik over ugens indkøb og budget.


Skru ned for ambitionerne

Skru ned for forventningerne til dig selv. Når du finder inspiration til madlavningen, kan det være nemt at blive overvældet af smukke billeder at perfekte tallerkener i kogebøger og på Instagram, men lad være med at sammenligne din egen tallerken med andres måltider. Husk, at din hurtige løsning kan sagtens være mindst lige så sund og lækker som den iscenesatte mad, du præsenteres for i forskellige medier.


Sund og velsmagende mad behøver ikke at tage timevis at lave, og du behøver ikke finde på nye retter hver dag. Det sunde og velsmagende er ofte ret enkelt at købe ind til og tilberede.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.