Annoncørbetalt indhold

Fire smukke steder at besøge i Syditalien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med smukke destinationer fra kyst til kyst har Italien meget at byde på, alt efter hvad man søger at opleve. Mange vil ned at smage de udsøgte druer, andre gør det for at få en kulinarisk oplevelse, og så er der dem, der vil opleve de smukke destinationer, som Italien har at byde på. Hvor mange vælger at blive i det nordlige, er det værd at drage længere sydpå for at bade i det turkise hav og køre gennem de maleriske kystbyer.

Her kommer derfor fire smukke steder i det sydlige Italien, som er en omvej værd.

Annonce

Amalfikysten

Syd for Napoli ligger Amalfikysten, der er en by i Campania-regionen. Det er en udsøgt perle, som snor sig langs kyststrækningen og rammer det azurblå hav for foden af bjerget. Det er kendt for sin spektakulære strækning, der byder på smukke vandreture langs stierne op i bjerget, sine smukke bådture til grotter og med mulighed for snorkling og de mange naturoplevelser i blandt andre haverne omkring hotellet Villa Cimbrone.

Napoli

Med et blakket ry i bagagen er det måske ikke Napoli, der dukker op som det første, når man tænker på smukke destinationer. Men det er netop her i det upolerede, at man skal finde det fantastiske ved byen. Den fornemmeste opgave i Napoli er nemlig at have det sjovt og feste – det gerne med larm og brag!

Man kan ikke nævne Napoli uden at nævne pizza, for den italienske mad-klassiker blev opfundet netop her. Faktisk værner byen så meget om sit nok mest kendte vartegn, at navnet ”Pizza Napolitana”, kun må anvendes på to pizzaer, og disse skal være en Margherita og en Mariana.

Pompeji og Herculaneum

Bedst kendt som byerne, der blev dækket i lava og aske fra vulkanen Vesuv, er de to byer unikke indblik i oldtidens Italien. Går man gennem gaderne, kan man fornemme, hvordan der engang har udspillet sig et liv, og hvordan samfundet har set ud for 2.000 år siden.

Vesuv tårner stadig op over byerne og minder om den magtdemonstration, der fandt sted, hvor et helt liv blev frosset i tid og sted. Man kan tilmed tage på udflugter, hvor man får lov til at træde op på vulkanens top og se ud over kysten – og bare rolig, Vesuv er en sovende vulkan og går derfor ikke i udbrud.

Sorrento

Den smukke halvø ligger også ved Amalfikysten ud til det Tyrrhenske Hav og er kendt som Sirenernes Land, efter Odysseus blev lokket hertil af smukke væseners kald. Sorrento lokker stadig med kulinariske smagsoplevelser og smukke gader, der har bevaret den gamle romerske byggestil.

Især er stedet kendt for at være omkranset af citronlunde, der bruges i alle former for produkter. Specielt den berømte Limoncello-likør bliver fremstillet af lokale frugter, ligesom man kan finde citron i sæbe, parfumer og madvarer tilsat den syrlige smag af citron.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.