Annonce
Kerteminde

Fire kunstnere åbner ny sæson hos Galleri Milo

Ill.: Maleri, "While the cows drink", 100 x 60 centimeter, Majken Hejnfeldt

Rynkeby: Palmesøndag 14. april begynder en ny sæson hos Galleri Milo i Rynkeby. Der er fernisering kl. 14-17, hvor kunstnerne er til stede.

Sonja Blytsø udstiller stentøj. Hendes værker tåler både varme og lettere frost. For Sonja er arbejdet med keramik en omfavnelse af de fundamentale elementer - jord, vand, ild og luft der går op i en højere enhed.

Brian Poulsen gæster Galleri Milo for 2. gang med kreativ keramik. I dag har mange glæde af hans unikke værker, og han udstiller i ind- og udland med stor succes.

Koloristen Kirsten Milo har mange udstillinger bag sig med sine farvemættede tulipaner. Nye motiver er så småt ved at finde vej til hendes lærreder, og hun finder det interessant at eksperimentere med teknikker.

Majken Hejnfeldt udfolder sig i det abstrakte og naturalistiske. Hun er en erfaren billedkunstner og har flere udstillinger i hele landet, på messer og i gallerier.

Ved ferniseringen vil galleriet være vært ved et lille traktement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce