Annonce
Odense

Fire knivstikkerier på tre dage: Politiet mener ikke, der er en sammenhæng


Annonce

Odense/Middelfart: Torsdag aften blev en 18-årig mand stukket i låret med en kniv i Odense Banegård Center. Et lille døgn senere blev en yngre mand også stukket i låret med en kniv. Denne gang i forbindelse med et større slagsmål ved Vollsmose Torv.

Lørdag aften er der så endnu et knivstikkeri i Vollsmose. Denne gang ved et busstoppested, hvor en 24-årig mand bliver snittet i låret, da han står af en bus fra Odense Banegård Center.

Samme aften blev en 21-årig mand stukket i skulderen af en 27-årig mand i sit hjem i Middelfart.


Det lyder selvfølgelig voldsomt, at vi har fire knivstik her i Fyns Politi torsdag, fredag og lørdag. Det første, man spørger sig selv om, er, om der er nogen sammenhæng, og det mener jeg ikke, at man kan sige, at der er.

Finn Wegner, efterforskningsleder ved Fyns Politi


Det kan lyde voldsomt med så mange knivstikkeriet på så kort tid. Det erkender politiet, der også selv synes, der er rigeligt at se til i øjeblikket.

- Der har været lidt travlt med de her knivstikkerier, og jeg kan godt forstå, at folk bliver utrygge og tror, at alle render nu rundt med kniv og kan risikere at blive stukket ned, siger efterforskningsleder Finn Wegner.

Annonce

Ingen sammenhæng

Han mener dog ikke, at der er nogen sammenhæng mellem de fire sager om knivstikkeri.

- Det lyder selvfølgelig voldsomt, at vi har fire knivstik her i Fyns Politi torsdag, fredag og lørdag. Det første, man spørger sig selv om, er, om der er nogen sammenhæng, og det mener jeg ikke, at man kan sige, at der er, siger Finn Wegner.

Politiet har anholdt den 27-årige, der stod bag knivstikkeriet i Middelfart, og han har erkendt, at han stod bag.

En 17-årig mand er ligeledes blevet anholdt for knivstikkeriet ved Odense Banegård Center. Han har også erkendt at stå bag.

Politiet ved ifølge Finn Wegner endnu ikke, men der stod bag de to knivstikkerier i Vollsmose.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce