Annonce
Assens

Fire herrer med blues og hverdagspoesi

Jes Holtsø, Tobias Trier, Peter Andersen og Morten Wittrock byder på gedigen dansk blues og finurlig sangskrivning. De fire herrer kan opleves på Tobaksgaarden, fredag 9. februar. Privatfoto.

Kendte fire rødder leverer blues og hverdagspoesi, når de går på scenen i Tobaksgaarden. Udover det fælles repertoire giver de hver især smagsprøver pa, hvad de star for.

Assens: Et nyt musikalsk samarbejde mellem Jes Holtsø, Tobias Trier, Peter Andersen og Morten Wittrock byder på gedigen dansk blues og finurlig sangskrivning. De fire kan opleves på Tobaksgaarden fredag 9. februar klokken 20 .

Jes Holtsø har for længst skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt har, midterskilning og kuglerunde briller stod han i rollen som Børge altid klar, nar Olsen Bandens planer krævede en ekstra hand.

Tobias Trier fylder meget på en scene, som selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo. En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde publikum.

Peter Andersen har udover sine 28 ar i Shu-bi-dua gjort sig bemærket i bands som Billy Cross Band, Led Zeppelin Jam og Danseorkestret.

Morten Wittrock har været musiker siden sit 18 ar, og er kendt for sin unikke made at spille Honky-Tonk Piano pa.

De fire herrer kan opleves på Tobaksgaarden med blues og hverdagspoesi samt en entusiasme, der rækker ud over scenekanten. /EXP

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce