Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fire Gamle Mænd og Harpin’ Wolf spiller blues i Årslev

Sidste fredag i oktober byder Årslev Musikforening endnu en gang på musikalsk hyggeaften, når Harpin’ Wolf & The Black Sheep spiller blues med Fire Gamle Mænd som opvarmning.

Årslev: Årslev Musikforening fortsætter sine velbesøgte musikhyggeaftener sidste fredag i hver måned, og 25. oktober er det særdeles aktive odenseanske Harpin’ Wolf og hans band, The Black Sheep, på plakaten sammen med Fire Gamle Mænd.

- Vi har haft stor succes med at præsentere bluesnavne i vores forening. Genren passer godt til vores publikum, som ser ud til at sætte pris på en god guitarsolo og en rå sangstemme, siger den nyudnævnte formand, Nicolai Weile, i en pressemeddelelse.

Annonce

Nye kommer til hver gang

Årslev Musikforening er vokset støt siden det første arrangement i april, og hver gang møder nye mennesker op i de hyggelige lokaler på Stationsvej 77 i Årslev, fortæller Nicolai Weile.

- Hver gang er der nye medlemmer, der melder sig ind, og flere melder sig som frivillige til at stå i baren eller rydde op. Der er en dejlig, afslappet stemning omkring det hele, og det tiltrækker mange. Når man dertil lægger, at vi kan præsentere musik af så høj kvalitet, så har vi forklaringen på succesen. Vi er meget stolte over, at vi har kunnet hente Harpin’ Wolf, og jeg tror, vores arrangementer giver genlyd i musikmiljøet på Fyn, siger han.

Alle interesserede kan købe billet, og der er mulighed for at melde sig ind i foreningen ved indgangen, hvis man vil være med til at støtte musiklivet i det midtfynske område.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Skandalelæge sagde det var mavesyre: 11 dage senere fødte Kristine sin døde søn

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce