Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fire Gamle Mænd og Harpin’ Wolf spiller blues i Årslev

Sidste fredag i oktober byder Årslev Musikforening endnu en gang på musikalsk hyggeaften, når Harpin’ Wolf & The Black Sheep spiller blues med Fire Gamle Mænd som opvarmning.

Årslev: Årslev Musikforening fortsætter sine velbesøgte musikhyggeaftener sidste fredag i hver måned, og 25. oktober er det særdeles aktive odenseanske Harpin’ Wolf og hans band, The Black Sheep, på plakaten sammen med Fire Gamle Mænd.

- Vi har haft stor succes med at præsentere bluesnavne i vores forening. Genren passer godt til vores publikum, som ser ud til at sætte pris på en god guitarsolo og en rå sangstemme, siger den nyudnævnte formand, Nicolai Weile, i en pressemeddelelse.

Annonce

Nye kommer til hver gang

Årslev Musikforening er vokset støt siden det første arrangement i april, og hver gang møder nye mennesker op i de hyggelige lokaler på Stationsvej 77 i Årslev, fortæller Nicolai Weile.

- Hver gang er der nye medlemmer, der melder sig ind, og flere melder sig som frivillige til at stå i baren eller rydde op. Der er en dejlig, afslappet stemning omkring det hele, og det tiltrækker mange. Når man dertil lægger, at vi kan præsentere musik af så høj kvalitet, så har vi forklaringen på succesen. Vi er meget stolte over, at vi har kunnet hente Harpin’ Wolf, og jeg tror, vores arrangementer giver genlyd i musikmiljøet på Fyn, siger han.

Alle interesserede kan købe billet, og der er mulighed for at melde sig ind i foreningen ved indgangen, hvis man vil være med til at støtte musiklivet i det midtfynske område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce