Annonce
Odense

Fire ens - og en anderledes

Bent Sørensen har sendt os et foto af sin kandidat: John Doe Teatret, alias Jesper Dupont og Michael Grønnemose.

Festivalen er godt i gang - det samme er publikum, der sender indstillinger

Annonce

Indstillingerne til årets Klods-Hans Pris på 25.000 kr. er begyndt at strømme ind, og dagens høst gælder næsten alle John Doe Teatrets forestilling "Klods-Hans", der blev opført på Møntergården i søndags og spiller igen søndag 23. august kl. 11 og 13. Blandt andet skriver Henrik Olsen, som skriver: "De morer og rører alle, store som små, og et engagement som deres skal man lede længe efter."

Ikke færre end fire læsere har sendt tilsvarende indstillinger af John Doe Teatret, men Lizzi Irene Jensen har en anden kandidat. Hun skriver:

"I torsdags var jeg i Uteater for at høre Virga, og sikken magisk oplevelse! Et yderst fortryllende instrument og forunderlige poetiske tekster. Man blev ført ind i et univers af æteriske lydlandskaber og sansemættet natur, hvor man blot var dig og mig og jorden. Det var den smukkeste, mest bevægende oplevelse og en helt fantastisk start til en uge med (forhåbentligt) mange oplevelser. Derfor bør Virga helt klart komme i betragtning til Klods-Hans Prisen."

Virga spillede på Uteater torsdag 13. august, men var en del af H.C. Andersen Festivals, selv om denne først blev skudt oficielt i gang i søndags, så indstillingen er noteret på den forhåbentlig snart lange liste.

Ud over kabaretbilletter kan de, der indstiller, nu i øvrigt også vinde 8x2 flasker italiensk festivalrødvin.

Annonce
Fyn

Pas på: Glat på udsatte steder

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rådmand kræver skærpet nedlukning af Vollsmose: Luk daginstitutioner, fritidsaktiviteter og moskeer

Annonce