Annonce
Faaborg-Midtfyn

Fire bilforhandlere har hver seks biler med og sætter en rejsegavekort på 10.000 kr. på højkant

Brian Holm er blandt udstillerne på Torvet. Arkivfoto

Biludstilling på Torvet i Faaborg

Annonce

Faaborg: Har man en tilbøjelighed til at føle duften af ny bil svagt euforiserende, så er de udsigt til en helt lovlig, lille bimmelim på Torvet lørdag, for her går byens fire bilforhandlere sammen om en udstilling, hvor de hver præsenterer seks biler.

De fire udstillere er Volkswagen ved Brian Holm, Faaborg Bilcenter ved Anders Engelbrecht, Mogens Frederiksen Automobiler og Otte Biler ved Leif Ottesen. I modsætning til tidligere, er der altså i år ingen udenbys forhandlere med på udstillingen. De lokale bilforhandlere vil have faaborgenserne for sig selv.

Det giver god mening, mener Brian Holm, Volkswagen:

- Prøv at lægge mærke til det på Føtex's parkeringsplads. Det er de biler, der forhandles lokalt, der er i klart overtal. Som med meget andet bakker faaborgenserne også deres egne bilforhandlere op, siger han.

Spørger man ham, om han ser Faaborg som en egentlig bilby, tøver han lidt:

- Vi har jo de fleste af de mest solgte bilmærker i byen. Vi mangler måske Peugeot, der sidste år blev det næstmest solgte bilmærke herhjemme - efter Volkswagen - men jeg synes egentlig, vi er dem, vi skal være.

Hvorfor egentlig gå sammen om en udstilling, kan bilforhandlerne ikke udstille for kunderne hver især?

- Vi vil gerne gøre vores til at skabe liv i byen, og det tiltrækker også mennesker fra et større opland, når der er noget særligt til at skabe opmærksomheden. Og nok er vi konkurrenter, men vi er jo også samarbejdspartnere, og det hyggeligt at lave noget sammen. Selvfølgelig vil det ærgre mig, hvis det blive solgt to Opel'er lige ved siden af mig, men sidste år fik jeg selv solgt et par biler, så jeg er sikker på, at det har en værdi for os, at vi kan vise ansigt på en anden måde end vi plejer.

De fire bilforhandlere har skillinget sammen om et rejsegavekort på 10.000 kr. som hovedgevinst i en konkurrence, hvor det kræver, man har besøgt alle fire forhandlere, hvis man skal have vinderchancer. For børnene arrangeret en actionbane, som man kan prøve i Kanneworffs Gård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce