Annonce
Odense Håndbold

Fire-årig aftale til ung playmaker i Odense

Helena Elver har tidligere spillet for Gudme HK. Fotoi: Odense Håndbold.
Odense Håndbold får Helena Elver, der har en god kemi med den nye træner Ulrik Kirkely
Annonce

HÅNDBOLD: Den 22-årige Helena Elver er netop udtaget til landsholdet, men trækker også i Odense Håndbolds orange trøje de næste fire sæsoner, meddeler klubben. Om den talentfulde playmaker Helena Elver siger administrerende direktør i Odense Håndbold, Lars Peter Hermansen:

- Vi er rigtig glade for, at Helena Elver bliver en del af truppen i næste sæson. Helena er en ung, hårdtarbejdende, spændende og dygtig spiller med mange gode kvaliteter. Hun har trods sin unge alder vist, at hun har evnen til at begå sig på højeste niveau, og så har hun et stort potentiale, som vi glæder os til at udvikle yderligere i Odense Håndbold.

Helena Elver selv er ikke overraskende også tilfreds

- Jeg synes, det er megafedt, og jeg glæder mig til at skulle spille for Odense Håndbold. Det bliver et step op, og jeg ser frem til at skulle spille europæisk håndbold. Jeg synes, at Odense Håndbold har et godt setup, et godt træningsmiljø og en masse dygtige spillere, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg har allerede fået et godt indtryk af klubben, og så har jeg en rigtig god kemi med Ulrik Kirkely, som jeg også glæder mig til at få som træner.

Helena Elver kommer oprindeligt fra København. Hun skifter fra Aarhus United, hvor hun har spillet siden 2018. Inden da spillede playmakeren i Gudme HK. I 2019 blev Helena Elver udtaget til Klavs Bruun Jørgensens VM-bruttotrup, og den unge playmaker var også blandt de 20 spillere, som den nye landstræner Jesper Jensen udtog i starten af marts.

Da Helena Elver for to år siden spillede for Gudme i en kamp i Skanderborg. Foto: Ole Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce