Annonce
Odense

Godt nyt om kvæstet fireårig dreng: Stabil efter fald ud ad vindue fra første sal

Foto: Michael Bager
Drengen ramte en betonkant efter et fald på fire-fem meter, oplyser Fyns Politis vagtchef Thomas Bentsen. Kort før klokken 22 søndag aften er meldingen fra politiet, at den fireårige er "stabil".

Opdateret med seneste nyt klokken 21.59.

- Han er umiddelbart kommet ret alvorligt til skade.

Sådan lød søndag sidst på eftermiddagen meldingen fra vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen, efter at en dreng fra Odense på blot fire år kort efter klokken 16 faldt ud ad et vindue fra første sal.

Ud på aftenen kort før klokken 22 er der umiddelbart godt nyt i sagen.

- Seneste melding fra sygehuset er, at han er "stabil og klarer sig selv", siger Thomas Bentsen, der tolker meddelelsen således, at drengen ikke behøver maskinernes hjælp for at holde sig stabil.

Faldulykken er sket i et etagebyggeri beliggende på Ejbygade, kunne Thomas Bentsen tidligere på dagen meddele.

Drengen blev efter ulykken kørt til behandling på OUH's traumecenter, og han havde ved faldet pådraget sig en stor flænge i panden. Ifølge politiet var han faldet fire til fem meter ned og havde ramt en betonkant.

Annonce

Ingen mistanke om noget kriminelt

Ifølge vagtchefen hos Fyns Politi er ulykken sket under leg, hvor vinduet er blevet åbnet. De nærmere omstændigheder kan han ikke oplyse om.

- Men der er ikke nogen mistanke om nogen former for kriminelle forhold, siger Thomas Bentsen og tilføjer:

- Det er en tragisk ulykke.

Han tilføjer, at drengen ikke var alene i lejligheden.

- Der var voksne til stede. Om det var hans forældre, ved jeg ikke.

Thomas Bentsen understreger, at selv om de seneste meldinger fra sygehuset peger i positiv retning, er situationen stadig alvorlig.

- Han er stadig indlagt som traumepatient, siger vagtchefen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce