Annonce
Kultur

Firbenede stjerner til årets musical: Snart rykker både mennesker og hunde inde på scenen i Otterup

I Nordfynsspillenes opsætning af Legally Blonde skal hele to hunde spille med på scenen, og derfor har teaterfolkene også afholdt en casting for de aspirerende, firbenede stjerner. Her er det Sille Heilmann, som spiller karakteren Elle Woods, under hunde-castingen. Foto: Nordfynsspillene
Sidst man kunne opleve Nordfynsspillene på den udendørs scene, var det i musicalen Cats. I år får - næsten - hele ensemblet lov til at spille på to ben, når forestillingen Legally Blonde spiller under den nordfynske himmel.

Otterup:  Nordfynsspillene har fået lov til som de første i Danmark at opføre en udendørs udgave af musicalen Legally Blonde. En musical, hvor publikum får lov at grine fra tribunerækkerne, men samtidig en hjertevarm fortælling, om at tro på sig selv og kende sit eget værd.

Og så er det en musical, som ud over sang og dans også vil byde på logren med haler, da hele to glade hunde er med på årets rolleliste. En Yorkshire Terrier spiller hovedrollens elskværdige skødehund, og en engelsk bulldog indtager rollen som Rufus. En rolle som indebærer en masse nus på maven og godbidder.

Har været klar siden 2019

Castet og orkesteret bliver snart sat sammen og rykker ud på scenen, som netop er blevet opsat på det grønne område ved siden af Otterup Hallen.


Også hundene skal til at deltage i sceneprøverne, så de bliver trygge ved at spille med på de skrå brædder.


Også hundene skal til at deltage i sceneprøverne, så de bliver trygge ved at spille med på de skrå brædder.

Forestillingen Legally Blonde er fra 2007. Elle Woods er en rig, smuk studine i Los Angeles. Hun tror, hendes kæreste Warner vil fri til hende, men i stedet slår han op. Han skal nemlig læse jura på Harvard, og så bliver han nødt til at have en "seriøs" kæreste i stedet. For at vinde Warner tilbage, beslutter Elle sig for også at søge ind på Harvard og kommer ind.

Det går skidt i starten, men med hjælp fra sin tutor Emmett og sin veninde, damefrisøren Paulette, sker der fremskridt. Da hendes professor, advokat Callahan vinder en lukrativ mordsag, kommer Elle med på holdet. Hun skal nu forsøge at være tro mod sig selv, navigere i kærligheden og samtidig redde en uskyldig kvinde.

Castet har været klar siden slutningen af 2019, hvor der var audition, og nu kan de snart ikke vente længere på at vise forestillingen frem. Legally Blonde spiller fra den 6.-16. juli.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Så skru' dog ned! Soundbokse tager Karls nattesøvn - her er hans bud på en løsning

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Erhverv For abonnenter

Campingpladsejer har udsigt til ”århundredets” sæson: - Vi kunne have lejet 100 hytter ud - det er fuldstændig vildt

Debat

Broen kan blive en unik cykeldestination

Navne For abonnenter

50 år: Han er en af OB's største og nyder at hjælpe unge talenter på vej

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Speedway

Endelig publikum til speedway i Fjelsted igen: Men festen blev spoleret af store tekniske problemer og et sløjt fynsk hjemmehold

Odense For abonnenter

Trafikforsker angriber rapport om letbanen: - Aarhus er for lille til en letbane, og Odense er endnu mere for lille

Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Annonce