Annonce
Nordfyn

Fint besøg: Tv-mand på radiobesøg

Peter Ingemann var glad for at besøge den lokale radio, hvor han nød gensynet med noget af det udstyr han selv arbejdede med i en fjern lokalradio-fortid. Foto: Radio Nordfyn
Annonce

Bogense: Man kunne næsten ikke undgå at lægge mærke til manden med den gule hjelm og den røde Puch Monza, da tv-manden Peter Ingemann gæstede Bogense i sidste uge.

I en serie af udsendelser har den røde knallert bragt Peter Ingemann rundt i landet, hvor han har talt med mennesker og tegnet portrætter af de forskellige egne.

På havnen foran Støberiet havde lokalradioen arrangeret et møde med Uglernes Verden, der viste sine ugler frem for tv-værten. Foto: Radio Nordfyn

Sidste afsnit sluttede med en knallerttur tilbage til Jylland over den gamle Lillebæltsbro, men inden nåede holdet altså at få lavet optagelser i Fyns mindste købstad.

- Det var sjovt at opleve, hvordan sådan et tv-hold arbejder. De optog mere end fire timer hernede, så vi er spændt på, hvad det bliver til i udsendelsen. Det er jo lidt sjovt, at Peter Ingemann selv startede med at lave lokalradio, siger John Aagaard fra Radio Nordfyn, der var et af stoppestederne på byturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fra sexchikane til alderschikane

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce