Annoncørbetalt indhold

Findes det perfekte sidste farvel?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Findes det perfekte sidste farvel? Ifølge bedemand Jan Hansen i Hobro gør det. Men inden du kan slippe den afdøde og sende vedkommende videre og give dig selv ro til at mindes, skal begravelse eller bisættelse planlægges, eksekveres og overstås. Noget der selv for den hårdeste negl, kan være svært og fyldt med spørgsmål om testamente og kiste til blomsterdekorationer og økonomi. Heldigvis har Jan Hansen svaret i form af 3 begravelsespakker.

Når du står for at planlægge en begravelse eller bisættelse, er det oftest fordi, du har mistet én, du har elsket. Du står midt i en brydningstid fyldt med sorg, afsavn og spørgsmål. Til dig selv og alt det praktiske.

Annonce

Og det er her Jan Hansen, der ejer og bestyrer en begravelsesforretning i Hobro, kommer ind i billedet. ”Min vigtigste opgave som bedemand er at assistere og hjælpe til med, at de pårørende, som kontakter mig, kan få sagt et værdigt og smukt sidste farvel. Og det gør jeg blandt andet ved at tilbyde tre forskellige begravelsespakker, hvor du ved præcis, hvad du får for pengene.”

Gør de svære valg nemme

Sådan lyder mottoet hos bedemand Jan Hansen i Hobro, som du finder her: https://www.begravelsetilfastpris.dk/bedemand-hobro. Derfor gør han brug af 3 begravelsespakker til fast lav pris. Og det er ikke kun nemt – det sikrer også dig, som pårørende, at du ikke kommer til at stå med en kæmpe regning, når det hele er overstået.

Jan Hansen forklarer om konceptet: ”Jeg sidder ofte med pårørende, der er tynget af sorg. Når du er i sådan en situation, er det svært at skulle tage beslutninger og forholde dig realistisk til økonomiske spørgsmål. Du vil dybest set gerne have, at det hele bliver så perfekt som muligt. Og det giver de 3 begravelsespakker mulighed for.”

I alle tre pakker er de helt essentielle ting, som kiste, urne og rustvogn, inkluderet. Men ønsker du lidt mere kan du vælge en af de to andre pakker, hvor du også får gravsten, kistepynt i årstidens blomster og udsang med.

Ingen opgaver er for små eller store

For bedemænd som Jan Hansen er der ingen opgaver, der ikke er vigtige: ”Det gælder om at være til stede og om at lytte til, hvad de pårørende ønsker. Det er mit job at skabe en begravelse eller bisættelse, som giver plads til et godt og smukt sidste farvel.”

De mange spørgsmål og ting, du som efterladt skal tage stilling til, kan til tider gøre, at det er svært at få tid til at sige et ordentligt farvel. Derfor kan du, hos bedemandsforretningen i Hobro planlægge en begravelse til faste lave priser. Søger du en bedemand i en anden by i Nordjylland, har Begravelse Til Fast Pris ikke mindre end 10 begravelsesforretninger, som du finder her: https://www.begravelsetilfastpris.dk/bedemand

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.