Annonce
Bagsiden

Find fem fejl - og vind Tivoli-præmier

Kig godt på billederne. Find fem fejl på det nederste billede, markér dem og deltog i lodtrækning om hotelovernatning, entrebilletter og turpas til Tivoli. Illustration: Leif Nørmark Sørensen/Tivoli
Overnatning på Hotel Tivoli og Tivoli-billetter med turpas. Der er fine præmier for at være en skarp fejlfinder.

Genåbning: Ovre på det østlige Udkantssjælland ligger København og den gamle forlystelseshave Tivoli. I ren glæde over genåbning af landet - og måske for at lokke forsigtige fynboer over Storebælt - har Tivoli i samarbejde med Bagsiden sat tre overdådige præmier på højkant for læserne.

Og ikke nok med, at I kan vinde entrebilletter og turpas: Næh, I kan få den komplette Tivoli-oplevelse med indkvartering på Tivoli Hotel. Et luksushotel med topmoderne bekvemmeligheder og indretning inspireret af Tivolis forlystelser.

Der er indendørs parkering, gratis wifi, fitnesscenter, stor svømmepøl, udendørs legeplads og to restauranter. Hotellet ligger så tæt på Tivoli, at man næsten kan sidde i hotelvinduet og pege ud, om man skal smutte en tur i Dæmonen eller Villa Vendetta - Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere, der spreder uhygge i det 800 kvadratmeter store skræmmehus.

Annonce

Sådan gør du

Efter denne skamløse anprisning af præmiesponsoren er det din tur: Kig godt på de to billeder fra Tivoli. De er næsten ens, men på det nederste er der fem fejl.

Marker med cirkler, hvor de fem fejl er. Du må selv bestemme, om du vil markere på det øverste eller det nederste billede. Det afgørende er, at du derefter tager et billede af løsningen med din mobiltelefon og mailer det til: bagsiden@fyens.dk inden mandag 3. maj kl. 12.

Hvis du læser denne artikel i netversionen på for eksempel en mobiltelefon, kan du finde en teenager eller et barnebarn, som kan vise dig, hvordan du med tegneværktøj kan markere fejlene og maile billedet ind til bagsiden@fyens.dk inden mandag 3. maj kl. 12.

Husk at skrive navn og adresse i mailen. Ellers ved vi jo ikke, hvem vi skal sende præmien til, og så trækker vi en anden vinder.

Annonce

Det kan du vinde

Førstepræmien er en overnatning inklusive morgenmad for to voksne og to børn i familieværelse på Tivoli Hotel samt to gange entre og turpas for to voksne og fire børn (under 12 år). Værdi: 3000 kroner.

Andenpræmie: 2 x 4 entre og turpas til Tivoli

Tredjepræmie: Også 2 x 4 entre og turpas til Tivoli.

Tivoli Hotel, hvorfra man kan kigge ud over Københavns havn. Og hvis man bor højt nok oppe, kan man kigge over til Tivoli 500 meter derfra. Foto: Tivoli

Billetterne vil være gyldige til Tivolis sommersæson – altså til et besøg inden 25. september 2021. Tivoli er igen åben alle ugens dage, og tidsbestilling er ikke længere nødvendig. Men negativ coronatest, eller coronapas skal fremvises i indgangen til Tivoli.

Billetterne kan ikke ombyttes til andre varer eller ombyttes til kontanter. Ligeledes må de heller ikke sælges videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

Annonce