Annoncørbetalt indhold

Find et stofgardin der passer til dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Indretningen af ens bolig kan være meget personlig, og for mange personer spiller stilen derhjemme også en afgørende rolle for, hvor hjemlig ens bolig føles. Der findes mange ting man kan tilføje i ens indretning, som kan være med til at gøre boligen mere hjemlig. Hvis du mangler inspiration kan du med fordel læse med videre.


Annonce

Et stofgardin kan gøre meget for et rum 

Når man tænker på indretning, så er det tit møbler og nips ting, der bliver sat fokus på. Men kan man godt tænke sig at give ens indretning et pift, så kan det i stedet være, at man skal tage et kig på ens valg af gardiner.


Gardiner er noget, som mange måske glemmer at tænke over, når de skal indrette deres bolig, men et stofgardin i den helt rigtige farve eller stil kan faktisk gøre en kæmpe forskel, når det kommer til, hvor hjemligt ens hjem føles.


Hav forskellige gardiner til hvert rum 

I et hjem er der tit flere rum at forholde sig til, og selvom den samme stil sagtens kan gå igen rundt i hele hjemmet, så kan en ny type gardin i hvert rum være en sjov måde at køre ens stil hjem på.


Et stofgardin kan gøre meget, når det kommer til indretning, og det kan være dét, som får ens hjem til at blomstre. Hvis man godt kunne tænke sig at skifte gardinerne i hjemmet ud, så kan det være, at man skal se det som en mulighed for at teste nye mønstre, farver og typer af stof ud.


Vælg den rigtige type af gardin

Når man skal have nye gardiner, så skal man huske at have rummets formål i tankerne. Det er selvfølgelig vigtigt, at man vælger et gardin i noget stof, som passer til ens stil og hvad man kan lide, men det er lige så vigtigt, at man vælger et gardin, som rent praktisk passer ind i det pågældende rum.


Er gardinet eksempelvis tænkt til soveværelset, så kan det være en fordel at lede blandt mørklægningsgardiner, så man kan få lov til at sove i ro i mørket, uden at blive forstyrret af lyset udenfor, når solen står op. På den måde er man sikker på at være frisk og veludhvilet til næste dag.


Når man finder frem til det perfekte gardin, og det praktiske og det visuelle går op i en højere enhed, så kan det være med til at sætte hjemmets stemning og give nyt liv til ens indretning. På den måde er man sikker på at føle sig hjemme i sit eget hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.