Annoncørbetalt indhold

Find dit nye hår hos Toftild

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi har parykken til dig

Uanset grunden til dit uønskede hårtab, så kan du finde dit nye hår hos Toftild. Vi er specialiserede i at hjælpe og vejlede dig med at finde den paryk, som vil fungere bedst for dig. Hos os finder du et stort udvalg af parykker, blandt andet de flotte fiberhårsparykker som altid sidder som de skal.

Annonce


En paryk giver dig friheden tilbage

Det kan være et stort tabu at miste sit hår, og forståeligt resultere i en ringere livskvalitet. Hos Toftild ønsker vi at hjælpe dig til igen at blive komfortabel på trods af dit uønskede hårtab. I vores store udvalg af fiberhårsparykker kan du finde den paryk som kan hjælpe dig med at finde tilbage til dig selv igen. Vi er erfarne specialister i at hjælpe og vejlede med at finde den allerbedste alternative hårløsning. Sammen kan vi finde den fiberhårsparyk, som passer til dine ønsker og behov. Vi har markedets største udvalg af alternative hårløsninger, og vi er helt sikre på at du kan finde dit nye hår hos os.


Find din nye fiberhårsparyk blandt vores store udvalg

Hvad enten du leder efter en paryk med mørk eller lys hårfarve, med kort eller lang frisure, så kan du finde den hos os! Vi guider og hjælper dig med at finde den løsning som passer bedst til dine behov. Vores fiberhårsparykker er af den højeste kvalitet, og vi tilpasser parykken til dig, så den passer til din hovedform. Med en fiberhårsparyk til kvinder behøver du ikke at bekymre om din frisure, for den sidder altid som den skal. Den største forskel på fiberparykker og ægtehårsparykker er, at fiberhårsparykker ikke tåler varme. Det vil sige at du ikke kan style den med hårtørrer og glattejern. Til gengæld så vil din frisure altid sidde som den skal, også efter hårvask. Med en fiberhårsparyk kan du finde tilbage til dit eget look igen, og mærke friheden ved at have et flot hår.


Vi hjælper dig med at finde dit nye hår

Toftild har specialiserede afdelinger i hele landet, og du kan dermed finde os i både Aarhus, Aalborg og København. Vi har over 40 års erfaring inden for hårløsninger og parykker, og med markedets største udvalg er vi sikre på at du kan finde din nye alternative hårløsning hos os. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig, og vi tilpasser din nye paryk til dig, så den passer til dine behov og ønsker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.