Annoncørbetalt indhold

Find dig selv og hinanden i det naturskønne Sydvestfyn

Frisk luft, naturoplevelser og masser af aktivitet er i højsædet på Løgismosestrand Camping, der over de seneste år er udviklet til et feriested lidt udover det sædvanlige.

Forestil dig, at du sidder på en strand, aftenmørket er faldet på, et knitrende bål holder dig varm, mens du kigger ud over bugten foran dig. Du er omgivet af vand, sand og en skrænt, der skærmer for resten af verdenen. Dit blik fanger ikke noget bestemt. Det er indstillet på uendelig. Stressniveauet falder, og humøret stiger.

Sådan en aften kan man opleve på Løgismosestrand Camping, der udfolder sig mellem skov, vand og bakker i det sydvestlige hjørne af Fyn. Med en billedskøn udsigt over Helnæs Bugten og med god afstand til hverdagens stress og jag, er der alle muligheder for at få styrket både den fysiske, mentale og sociale sundhed hos den enkelte gæst. ”Vi oplever ofte, at gæsterne har et højt stressniveau, når de ankommer. Så plejer vi at sørge for en hurtig indkvartering, så de kan komme ind på pladsen. Og vi kan mærke, at når de tager af sted igen, så er overskuddet helt anderledes. Mange kommer ned i gear og får måske fundet sig selv familiemæssigt,” siger Peter Lützen.

Ideelle rammer for den gode ferie

For otte år siden overtog han sammen med sin ældste søn campingpladsen med den idylliske beliggenhed ved vandet. Den nærliggende gård blev købt med, og siden dengang har de arbejdet på at skabe de ideelle rammer for gode ferier.

”Der er rigtig mange gæster, der kommer herned, fordi de sætter pris på at være i naturen og den frihed, som den giver. Her er ikke så mange regler, man skal bare opføre sig ordentligt. Og så kan man nyde lyset, at være helt tæt på vandet og den friske luft. Man bliver træt på en helt anden måde end i byen,” fortæller Peter Lützen.

Den nærliggende gård er indrettet til en stor legeplads for store og små. Var det eksempelvis noget med en klatretur i den tidligere gylletank, der i dag er tømt for gylle og i stedet er omdannet til klatrerum? Lokker swimmingpoolen, en cykeltur i det bakkede landskab, den 600 kvadratmeter store aktivitetshal, en gåtur i den smukke lund, som man kan have næsten for sig selv, eller måske en walk and talk-gåtur med en af gårdens heste.

”Hvis jeg skal pege på noget ret spektakulært, så er det horsewalk. En gåtur med en hest er for mange skelsættende. Det kan være, at man er to af sted, og så kommer samtalen bare til at flyde meget lettere, når man går og er optaget af noget ved siden af. Det giver en ramme for at samtale på en anden måde,” fortæller campingpladsejeren.

Maskinhallens forvandling

Han er også særligt stolt af, hvordan den gamle maskinhal på gården har fået nyt liv. Hvor traktor, halmpresser og mejetærsker tidligere holdt til, er der i dag indrettet en stor aktivitetshal.

Her finder man to forskellige temaer. I den ene del er der fyldt med strandsand, der gør det muligt for gæsterne at prøve kræfter med beachvolley, beachfodbold, beachbasket, måske bygge et sandslot eller andre lege med de 100 kubikmeter sand som omdrejningspunkt. Den anden del af hallen er indrettet som skovtema, hvor man blandt andet kan kæle med kaniner, strigle ponyer, ride på islandske heste og prøve kræfter med bueskydning.

Skærmtid bliver til legetid

For både børn og voksne er der altså rige muligheder for at finde sammen om alt det, der ikke bliver tid til i hverdagens ræs. ”Vi har faktisk en ret god internetforbindelse hernede, men vi bliver så glade, når forældre kommer og fortæller, at deres børn slet ikke har brugt det, fordi der var så meget andet at lave, eller de fandt nogen at lege med. Det er tegn på, at vi flytter mennesker hernede. Uden, at det skal virke alt for højstemt,” siger Peter Lützen. Det er ikke nogen loppetjans at være campingpladsejer. Arbejdsdagene kan være lange, men som Peter Lützen bemærker, så er det blevet en passion for ham, og så ”går det hele lidt lettere”.

Det er måske også en af årsagerne til, at gæsterne kommer langvejs fra for at besøge den sydfynske perle. ”Vi har gæster fra store dele af landet. Mange kommer for aktiviteterne og nærheden til naturen, og så er Sydfyn bare en anderledes oplevelse med sit bakkede landskab,” siger Peter Lützen.

Campingpladsen holder vinteråbent, men ellers venter højsæsonen forude, og som campingpladsejeren bemærker, så ”kommer foråret som regel tidligere til Fyn”.

Denne artikel er sponsoreret af Løgismosestrand Camping, der tilbyder et feriested udover det sædvanlige.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.