Annoncørbetalt indhold

Find det rigtige beskyttelse og tilbehør til iPhone 13

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Apple har endnu engang lanceret en helt ny iPhone, som kommer i flere forskellige modeller. iPhone 13 er det nyeste skud på stammen og som i forrige iPhone-serie, er der udkommet iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Mini.

I takt med udviklingen og løbende opdatering af telefonen, er iPhone heller ikke blevet mindre dyr. Dette er en essentiel grund til at passe ekstra godt på din telefon allerede fra starten. Man kan få et bredt udvalg af mobilcovers og skærmbeskyttelse tilpasset alle 4 modeller. Uanset om du leder efter et iPhone 13 cover, der blot skal yde den bedst mulige beskyttelse til din iPhone 13 eller om du kigger efter noget mere moderigtigt eller multifunktionelt, findes der et væld af muligheder.

Annonce

De typiske former for covers er bagsidecovers, flipcovers eller håndværkercovers. Bagsidecovers fås blandt andet i smukke designs fra populære brands som iDeal of Sweden, Holdit eller Nudient. Ønsker man et cover med flere funktioner, kan man vælge et flipcover, der beskytter forsiden af din iPhone og samtidig har plads til kreditkort, eller man kan vælge et cover med standerfunktion, så mobilen kan stå på enten højkant eller på langs. Håndværkercovers er især praktisk til dem, der er meget i bevægelse i løbet af dagen og har telefonen med i lommen.

Vil du undgå ridser og flænger i skærmen, kan du montere skærmbeskyttelse på din telefon. For eksempel et modstandsdygtigt panserglas fra danske PanzerGlass. Beskyttelsesfilm i stedet beskytter din mobil mod mindre skrammer, lommeridser og snavs. Køber du en ny mobil i iPhone 13-serien, medfølger der ikke headphones eller opladerkabel, som der gjorde engang. Derfor er det vigtigt at tilkøbe dette. Der findes både standard opladerkabler som vi kender dem og så findes der trådløse og magsafe opladere. Magsafe er en serie af magnetiske produkter, der alle passer til de nye iPhone 13.

3 tips til at finde det helt rigtige cover til din mobil

Når du handler covers til din smartphone eller tablet online, kan det være en udfordring at finde frem til det helt rigtige cover. Det samme gælder, hvis du leder efter tilbehør, der passer til netop det produkt du ejer. Derfor har vi samlet 3 gode tips til, hvordan du bedst muligt finder, hvad du har brug for, når du leder efter covers og tilbehør.

Find den rette model på din mobil eller tablet

Først og fremmest er det vigtigt, at du ved præcist, hvilken model du ejer. Får du fat i et cover der ikke er beregnet til din model, kan du ikke montere det cover du har købt.

Du kan nemt finde modellen på din mobil på følgende måde: Indstillinger → om telefonen / enheden → her står modelnummeret (det kan variere lidt fra telefon til telefon, hvordan det står). Har du for eksempel en iPad, kan du finde modellen ud fra modelnummeret, som du finder på bagsiden af din iPad

Ud fra dette, kan du se hvilket mærke og model din mobil/tablet er og finde dit cover ud fra dette.

Overvej hvilket behov dit cover skal dække

Der findes en lang række covers, der dækker forskellige behov. Et cover af silikone eller TPU er et blødt cover, der er særlig skridsikkert og nemt at sætte på sin mobil eller tablet. Derudover kan du få håndværker covers, der yder ekstra beskyttelse. Ønsker du at dit cover har flere funktioner, kan du vælge et flip cover, hvor der ofte er plads til kontanter og kreditkort, eller et cover med ståfunktion. Hårde bagsidecovers findes ofte flotte designs og ligger godt i hånden.

Fælles for alle covers er, at de beskytter din mobil eller tablet mod skrammer og ridser, samt stød ved tab.

Beskyt skærmen på din mobil og tablet

Med skærmbeskyttelse på din tablet og smartphone, undgår du skader på skærmen. Her findes for eksempel solid skærmbeskyttelse i panserglas / hærdet glas, så du undgår flænger i skærmen eller knust glas, hvis du for eksempel skulle være så uheldig at tabe telefonen. Du kan også vælge et mere diskret beskyttelsesfilm, der beskytter skærmen mod mindre skrammer, lommeridser og snavs. Det danske brand PanzerGlass, laver skærmbeskyttelse i høj kvalitet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.