Annoncørbetalt indhold

Find den rigtige belysning til hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal finde den rigtige belysning til dit hjem, har du mange forskellige muligheder at vælge imellem. En af de vigtigste faktorer at overveje er formålet med lyset. Hvis du f.eks. leder efter en lampe til at læse ved, skal du have noget, der udsender et blødt, varmt lys. Hvis du leder efter lys til brug ude i køkkenet, skal du have noget, der er lyst og giver god belysning, imens du laver mad. Ligeledes, hvis det er belysning til soveværelse må det ikke være for skarpt, og med minimal "blue light", så man nænsomt kan falde i søvn. Læs med i denne artikel, og hør mere om dine muligheder, når det kommer til belysning i hjemmet.

Hvilken type lys skal det være?

Annonce

Der er mange muligheder at vælge imellem i dag, når det kommer til belysning i hjemmet. De lamper, som vi bruger i dag i soveværelset, køkkenet og badeværelset, tjener en række forskellige funktioner som f.eks. funktionel belysning, arbejdsbelysning og accentbelysning. Funktionel belysning er den mest almindelige type lys at bruge i hjemmet. Det bruges til at give en generel belysning af et rum eller et område uden at fokusere på et bestemt område. Dette opnås normalt med loftslamper, men det kan også være ved væglamper, bordlamper og gulvlamper. Arbejdsbelysning bruges typisk, til når du skal arbejde og have god belysning, så du kan se det, du sidder og arbejder med. Arbejdsbelysning bruger man også til uden for, så man har et godt spotlys. Accentbelysning bruges typisk til, når man gerne vil fremhæve noget specifikt i sit hjem. Det kan være malerier, barskabe eller vitrineskabe.


Hvilken farve skal det være?

Du kan vælge mellem forskellige farver til belysning i dit hjem. Det betyder, at du kan vælge en farve, der passer til din indretning. Det er også godt, hvis du ønsker at skabe en bestemt og hyggelig atmosfære. Du kan vælge de mere gullige farver til dit hjem, så det skaber en mere hyggelig stemning i stuen eller i soveværelset. Du kan også lade dig inspirere af de seneste trends med led lys, der kan komme i alle slags farver og funktioner. Der er mange, der bruger led strips til soveværelset, så det kan lyse blåt eller rødt. Det kan give indretningen i dit hjem en twist. Der er mange, der vælger det klassiske hvide lys til badeværelset. Det er for, at man bedre kan se sig selv, imens man lægger makeup eller barberer sig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.