x
Annonce
Assens

Finalist i Danmarks sødeste kassedame

Katrine Hansen fra Rema 1000 i Haarby er med i finalen om at blive Danmarks sødeste kassedame 2020. Foto: Søren Jansby/Egmont Publishing
Katrine Hansen fra Rema 1000 i Haarby er med i slutspurten i Ugebladet Hjemmets årlige konkurrence.

Haarby: De fem finalister til Hjemmets årlige kåring af Danmarks sødeste kassedame er fundet, og her er er der lokal deltagelse.

Katrine Hansen fra Rema 1000 i Haarby er nemlig en af de fem finalister. Og at hun netop arbejder i Rema 1000 er måske skæbnen. Hun boede nemlig sammen med sin kæreste i en ejendom, der lå på den grund, hvor netop Rema 1000 skulle opføres.

"Der er så utroligt mange kassedamer, som fortjener anerkendelse. Vi skal tænke på dem, når vi stemmer på en af de fem favoritkandidater. Og tænk på kassedamerne, næste gang du handler i dit lokale supermarked eller hos din lokale købmand. Gi' dem et smil og en sød bemærkning. Det fortjener de hver og én", siger Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram, i en pressemeddelelse.

Annonce

Godt humør smitter

26-årige Katrine Hansen fra Rema 1000 er nomineret på baggrund af sit gode humør og gode forhold til alle kunderne. Katrine Hansen er oprindeligt kontoruddannet, men hun fandt hurtigt ud af, at hun hellere ville arbejde som kassedame.

- Det er den daglige kontakt med kunderne og at snakke med mennesker hele dagen, der gør mig glad. Det er det, jeg vil, og det jeg er allerbedst til, siger Katrine Hansen, hvis livsmotto i øvrigt er "Godt humør smitter".

Udover Katrine Hansen er der fire andre finalister til Hjemmets årlige kåring. Det er muligt at afgive en stemme på en af de fem nominerede ved at udfylde stemmesedlen fra Hjemmet eller ved at gå ind på Alt.dk eller på Hjemmet.dk.

Sidste frist for at stemme er 14. april. Den endelige kåring finder sted i april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Mindeord For abonnenter

Mindeord: Pia Tørving var sprællevende, spændende og engageret - sådan vil vi huske hende

Annonce