Annonce
Nyborg

Finale i Parken: Nu skal svensken ha' da' da'

Sangerinden Kirstine Bonde fra Nyborg løftede nationalsangen op til nye højder under præsentationen af Danmarks U17-landshold på Nyborg Stadion. Nu gælder det turneringens finale. Privatfoto
Fodboldturneringen med u17-landshold slutter lørdag med finale mod arvefjenden, Sverige. Det foregår i Nyborg Idrætspark.

Nyborg: Der er gratis adgang for alle, når det danske U17 landhold lørdag klokken 14 spiller finale i Open Nordic turneringen.

Det danske landshold møder Sverige i finalen, og kampen bliver en forpremiere på EM kvalifikationskampen senere på efteråret, hvor landsholdet også er i pulje med de svenske naboer.

Danmark har kvalificeret sig til finalen med to sejre på henholdsvis 2-0 over Finland og den dramatiske semifinale mod Mexico som blev vundet i straffesparkskonkurrence.

Landsholdet varmer op fra 13.15 og 13.45 er der på stadion et kort interview med holdets assistenttræner, Morten Bisgaard.

Borgmester Kenneth Muhs sender spillerne på banen - og landsholdet har på Open Nordic turneringens facebook side inviteret så mange som muligt til at dukke op, og sikre opbakning.

Open Nordic turneringen har været i gang siden i søndags, og har deltagelse af Mexico, Finland, Norge, Færøerne, Island, Nordirland, Sverige og Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce